Kullanici Bilgileri
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Temmuz 09, 2008, 12:15:07 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ara:     Gelişmiş Arama

Istatistik
12807 Mesaj 1817 Konu Gönderen: 2672 Üye
Son üye: kbrA
Ana Sayfa Ana Sayfa Yardım Ara Giriş Yap Kayıt

Su an bu konuyu goruntuleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: ALİ BİLGİN FRANSA YOLCUSU!  (Okunma Sayısı 36 defa)
Mayıs 28, 2007, 10:04:05 ÖÖ
UYE BiLGiLERi york.cfc

Artem
Yönetici

CINSIYET Cinsiyet: Bay
NERDEN RUSSIAN
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Mayıs 14, 2007, 09:43:35 ÖÖ
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 595
KiSiSEL MESAJ hayatta hep yanlizssiniz unutmayin

ILETISIM
« :»

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Turkcell Süper Lig'e veda eden Antalyaspor'dan ligin son maçını beklemeden ayrılan Ali Bilgin, Fransa yolcusu. Genç oyuncunun menajeri Doğan Ercan, Bilgin'in Türkiye'de oynamak istemediğini belirtirken, "Kendisine Marsilya'dan sonra Metz kulübü de talip oldu" dedi.

Bir çok kulübün transferde gözdesi olan futbolcuya, Fransa'nın Marsilya ve Metz kulüplerinin talip olduğu bildirildi. Futbolcunun menajeri Doğan Ercan, oyuncunun sakatlığının bulunduğunu ve Almanya'da tedavi olduğunu kaydederek, ''Kendisine Marsilya'dan sonra Metz kulübü de talip oldu. Bu teklifleri değerlendiriyoruz'' dedi.

-TÜRKİYE'DE OYNAMAK İSTEMİYOR-
Doğan Ercan, Ali Bilgin'in futbol yaşantısını Türkiye'de sürdürmek istemediğini söyledi.

Ali Bilgin'in yurt dışında oynamak istediğini dile getiren menajer Doğan, ''Oyuncum bu sezon 140 bin Euro ücretle oynadı. Bunun da 40 bin Euro'sunu alamadı. Antalyaspor'da bir çok oyuncuya yüksek ücretler verildi. Ali, az bir ücretle oynamasına rağmen bunun 40 bin Euro'sunu alamadı. Ali Bilgin'in takıma katkısı da ortada'' diye konuştu.

Ercan, takımın küme düşmesi nedeniyle Ali Bilgin'in moralinin çok bozuk olduğunu dile getirirken, sözlerini şöyle tamamladı:
''Kendisiyle konuştum. Hem sakatlığı var hem de takımın küme düşmesi nedeniyle morali çok bozuk. Kendisine gösterilen tepkiyi de anlayamıyor. Bana, 'Benim kişiliğimi herkes biliyor. Yılmaz hocam kızgınlık halinde böyle şeyler söylemiştir. Kendisi büyüğümdür, cevap veremem' dedi'' diyerek sözlerini tamamladı.

york.cfc'in Imzasi

oooOOOooo bir manitam olsa
saclari sari olsa
fenerbahceli olsa
bir koysam kartal olsa

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: