Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş YapSevilla'nın Brezilyalı yıldızı Dani Alves kendisini isteyen Chelsea'ye gitmesine izin verilmezse İspanyol ekibinin Çarşamba günü Yunan temsilcisi AEK ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçında oynamayacağını belirtti.
"Bu karar tamamıyla bana aittir, Çarşamba günü oynamayacağım. Bu kararı verirken çok da düşünmem gerekmedi çünkü oynarsam benim için birçok kapı kapanacak. Kariyerimi ilerletmek istiyorum ve bu da sadece Chelsea transferi gerçekleşirse mümkün."
Real Madrid yıldız Brezilyalı için Sevilla'ya 24 milyon Pound önerdi ancak bu teklif ispanyol kulübü tarafından reddedildi.
Sevilla Teknik Direktörü Juande Ramos tüm bu gelişmelere rağmen Dani Alves'in maç kadrosunda olduğunu belirtti. Alves eğer bu maça Sevilla formasıyla çıkarsa aynı sezon içinde aynı kupada farklı takımlarla mücadele edemeyeceği için Chelsea'ye gitse bile Şampiyonlar Ligi'nde oynayamayacak. Bunun bilincinde olan yıldız oyuncu İspanyol ekibinin Çarşamba günü Yunan temsilcisi AEK ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçında oynamayacağını belirtti.