|
|
 |
« :» |
|
öncelikle tabiki görüşlerime karşı çıkanlar olabilir,saygı duyarım ama sizlerden ricam konuyu okumadan yorum yapmayın...
konuya gelince son 3-4 senedir Çarşı yazarken ''A'' Harfini Anarşinin simgesi şeklinde yapıyoruz,hepimizin sembol olarak kullandığı bu harfi kullanmamızın sebebi nedir ? sadece ''A'' Harfi karizmatik durduğu için mi?
Yoksa Asi Ruh anarşi yürek dediğimiz bu olayı yansıttığı için mi? bana göre bu harfin tanımı:asi olan ruhumuz,haksızlıklara isyan eden kendi kendilerine ceza veren,kural koyan zihniyetlere karşı açtığımız savaş değil mi?
peki sorarım size hangi yapılan haksızlığa baş kaldırdık ?(Beşiktaşa yapılan hasızlıklar) Alen abi bugün 6 ay maçlara girememe cezası aldı, ki sadece Alen abi değil yaklaşık tribünden 20 abimiz nerdeyse sebebsiz yere ceza aldılar,buna hangimiz ne şekilde tepki koyduk
Alen abinin olmadığı maçlara bakıyorum bir tepki varmı diye... sadece cılız bir ses Alen sahaya 3'lü çektir Kartal'a diye bağırıyor 8-9 saniye sürmüyor bile bu tepki,tabi tepki denilirse buna... (yıllar önce Alen abi yine yasaklıydı maçlara giremiyordu Tribünde onun durduğu yer boş bırakılmıştı ve hep bir ağızdan I Love You Alen tezahüratı başlamıştı,dakikalarca...) neden bu haksızlığa bu adaletsizliğe tepki koymuyoruz,yada koyamıyoruz tribünden haksız yere yasaklanan abilerimiz için neden tepki koyamıyoruz
neden Yıldırım Demirören ve yönetimine tepki koymuyoruz hani biz asla yönetim istifa diye bağırmazdık,bağırırsak o istifa gelirdi ! Sadece Sivas maçında yönetim istifa diye bağırdık,hani gelecekti o istifa hani biz istifa dedikmi,tepki dedik mi sonuna kadar giderdi ? ne olduda o maçtan sonra sustuk,içimizdeki Anarşi uyuyorda haberimiz mi yok ? yoksa Asi ruh Anarşi yürek artık sadece film olarak izleyeceğimiz bir hadise olarak mı yer alacak ?
şu asilik önce yüreğimizde olsun,eskisi gibi... sonra ismimize eklemesi kolay önemli olan yüreğimizdeki Anarşi
yürekte Anarşi
Sadece Çarşı
SAYGILAR...
|