Kullanici Bilgileri
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ekim 06, 2008, 09:35:00 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ara:     Gelişmiş Arama

Istatistik
15872 Mesaj 2018 Konu Gönderen: 3681 Üye
Son üye: kubi.92
Ana Sayfa Ana Sayfa Yardım Ara Giriş Yap Kayıt

Su an bu konuyu goruntuleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Beşiktaş:32 Ankara İl Özel İdare:25  (Okunma Sayısı 72 defa)
Şubat 17, 2008, 05:29:13 ÖS
UYE BiLGiLERi aSiKaRTaLLaR

**Maça Kızı**
Yönetici

CINSIYET Cinsiyet: Bayan
NERDEN İstanbul / Yer6
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Mayıs 12, 2007, 10:45:06 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 1594
KiSiSEL MESAJ ۪۪۫۫Raptiye Rap Rap..

ILETISIM
« :»

Hentbol Takımımız, 15. hafta maçında Ankara İl Özel İdare ile BJK Süleyman Seba Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Siyah Beyazlılarımız salondan 32-25 galip ayrılan taraf oldu.

Mücadele  iki takımın da gol getirmeyen ataklarıyla başlarken, 4. dakikadan sonra  karşılıklı goller gelmeye başladı. Siyah Beyazlılarımız, maçtaki ilk golü bulup öne geçen taraf olurken Ankara İl Özel İdare temkinli hücumlarla 9. dakikada skora denge getirdi (4-4). Oğuzhan’ın devreye girmesiyle tekrar skor üstünlüğünü ele geçiren Ekibimiz, katı savunmasıyla da başkent temsilcisinin gol girişimlerini engelledi. Takımımız’ın maçta üstünlük kazanmasıyla panik yaşayan Ankara İl Özel İdare, hücumda yaptığı hataları kendi kalesinde gol olarak görmeye başlayınca, Siyah Beyazlılarımız 15. dakikayı 8-5 önde tamamladı. Bu dakikadan sonra hızlı hücumlarla gol arayan mavi-beyazlılar bir ara farkı tek sayıya düşürse de Ekibimiz, Ramazan ve Tesiç’in attığı gollerle arayı tekrar açarak 15-12’lik skorla ilk yarıyı galip bitirdi.

İkinci yarıya golle başlayan taraf olan Takımımız, üstünlüğünü korumakta güçlük çekmedi. Utku, Bülent, Ramazan ile rakip kalede etkili olan Siyah Beyazlılarımız’ın isabetli şut yüzdesi arttıkça aradaki fark da yükseldi. 39. dakikaya 6 sayı farkla önde giren Hentbolcularımız, Ankara İl Özel İdare’nin farkı azaltma yönündeki bütün çabalarını boşa çıkardı. 20. dakikadan sonra daha etkili hale gelen Hentbolcularımız, 24. dakikada farkı 10 sayıya yükseltti (30-20). Rakibi üstünde büyük baskı oluşturan ve oyunun kontrolünü kaybetmeyen Hentbol Takımımız, rahat oynadığı karşılaşmadan 32-25 galip ayrıldı.
aSiKaRTaLLaR'in Imzasi

Rap benim için pırlantadan akçe..Sago kastırrrr..Kolo kastırrrr.. Mira kastırrrr..

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Şubat 17, 2008, 10:36:02 ÖS
UYE BiLGiLERi gökçe hilal

Asikartal

CINSIYET Cinsiyet: Bayan
NERDEN erzurum
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Ocak 30, 2008, 11:01:54 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 2568
ILETISIM
« Yanıtla #1 :»

çok iyi ya tebrik ediyorum sporcularımız başarılarının devamını diliyorum