Kullanici Bilgileri
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ekim 06, 2008, 09:36:35 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ara:     Gelişmiş Arama

Istatistik
15872 Mesaj 2018 Konu Gönderen: 3681 Üye
Son üye: kubi.92
Ana Sayfa Ana Sayfa Yardım Ara Giriş Yap Kayıt

Su an bu konuyu goruntuleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Beşiktaşımız - Sivasspor Tüm Yorumlar  (Okunma Sayısı 128 defa)
Kasım 07, 2007, 07:15:36 ÖS
UYE BiLGiLERi 1903forza

!!Beşiktaş Ulan!!
Administrator

CINSIYET Cinsiyet: Bay
NERDEN Istanbul
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Mayıs 12, 2007, 08:04:16 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 691
ILETISIM
« :»

Beşiktaşımız Turkcell Süper Lig 12. Haftasında Sivassporla Karşılacak.. Tüm Yorumlar
1903forza'in Imzasi

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
dünyanın ninnisi olmuş sirenler, ya RAB bizi özler
Şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin, solar hayat resmin
umut nerdesin, yine gittin, nerelere gittin ben seni göremeden?
Kasım 07, 2007, 11:40:52 ÖS
UYE BiLGiLERi s7elven

Asikartal

NERDEN Cehennemin Dibi
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Mayıs 12, 2007, 10:18:11 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 641
KiSiSEL MESAJ Now You Have g*t Something To Die For

ILETISIM
« Yanıtla #1 :»

Yorum yok ben havLuyu attım  Şaşırmış  Üzgün
s7elven'in Imzasi

Kaderime Küs DeğiLim....
Sadece Kızıyorum...
Kasım 09, 2007, 05:44:34 ÖS
UYE BiLGiLERi AsiRuh

Asikartal

NERDEN İstanbul
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Kasım 06, 2007, 04:34:52 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 1
KiSiSEL MESAJ ÇARŞI uLan

ILETISIM
« Yanıtla #2 :»

Arkadaşlar Sivas Maçına Herkesi Davet Ediyorum. İyi Günde Herkes Takımının yanında olur önemli olmak kötü günde takımımızın yanında olmaktır. Asıl Beşiktaşlılık budur. Unutmayın Sevinmek için Sevmedik Herkesi Kapalıya Bekliyorum. Kötü günler geçecek inşallah
Kasım 09, 2007, 09:11:41 ÖS
UYE BiLGiLERi marulsabunu

Asikartal

NERDEN istanbul
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Haziran 04, 2007, 12:31:18 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 22
ILETISIM
« Yanıtla #3 :»

arkadaşlar selamın aleyküm hepinize en başta artık her zaman beraber olacağız diyorum başta.ve devam etmek istiyorum.

Bizler beşiktaş taraftarı olarak takımımızı her zaman destek olmamız gerektiği günler bugünlerdir.Ve takımımızın yanında her zaman olacağınzdan hiç bir şüphem yok.Bugüne kadar bir çok takım geçmiş zamanlarda tarihi farklar yemiştir bu bir gerçek ama bunun dünyanın sonu olmadığına karar verip yollarına devam etmiştir.Zamanında buna milli takımımızda dahil olmak üzere bir çok kulüp böyle skorlarla karşılaşmıştır.Bizim taraftarımız asil ve takımını hiçbir zaman yanlız bırakmayacak bir karaktere sahip kişiliklerdir.Sahada oynayan oyuncular gelip geçicidir.Ama unutulmamalı ki 2 hafta önce biz bu takımla gurur duyuyorduk şimdi kösteklemeyelim arkadaşlar lütfen.Futbolcularada,yönetimimize de her konuda destek olmalıyız iyi olsalarda kötü olsalarda.

Ve son olarak şu unutulmamalı ki kişiler gelip geçicidir amma ve lakin kulübümüz kalıcıdır.Kulübümüzü temsil eden kişileri yerden yere vurmaya kimsenin hakkı yok.
Kasım 10, 2007, 09:55:14 ÖS
UYE BiLGiLERi anacoda

Asikartal

NERDEN MALtepe
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Eylül 15, 2007, 11:41:57 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 37
ILETISIM
« Yanıtla #4 :»

ya 10-0 da olsa Biz BeşiktaşlıyıZ ama yönetim döneklik yaptı yapamacağı şeyi yaparım dedim paftaki oyuncuları çıkarmak istesede çıkartamazdı
Kasım 10, 2007, 10:33:55 ÖS
UYE BiLGiLERi s7elven

Asikartal

NERDEN Cehennemin Dibi
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Mayıs 12, 2007, 10:18:11 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 641
KiSiSEL MESAJ Now You Have g*t Something To Die For

ILETISIM
« Yanıtla #5 :»

ßitmesin derLer si*ime kadar ßeşiktaşLıyız öLene kadar
yeter uLan artık si*tir git demirören
s7elven'in Imzasi

Kaderime Küs DeğiLim....
Sadece Kızıyorum...
Kasım 11, 2007, 11:35:40 ÖÖ
UYE BiLGiLERi darkaquiline

Asikartal

NERDEN İSTANBUL/Bakırköy
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Kasım 11, 2007, 11:08:55 ÖÖ
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 1
ILETISIM
« Yanıtla #6 :»

değerli kardeşlerim ve beşiktaş jimlastik kulübüne gönül vermiş herkez. bugün taraftarımızın gücünü, ihtişamını herkese gösterdik ve biz buradayız dedik. iyi günde de kötü günde de takımımızın hep yanında olduğunu herkeze gösterdik. Ancak demin de bahsettiğim gibi bizler beşiktaşa gönül vermiş bu takımın siyah beyaz ve (özlekle bastırarak söylüyorum bayrağımızın en kutsal rengini almış olduğu KIRMIZI) lere aşığız. Biz nikahımızı böyle kıymışız.  Ne yönetim nede futbolculara değildir sevgimiz onların çatısının altında bulunduğu o büyük kulüptür aşkımız.
   ancak değerli kardeşlerim belki liverpol gibi büyük bir takıma 8-0 gibi farklı bir galbiyetle malup olabiliriz, sinirlerimiz zirveye vurmuş olabilir peki biz ne yapmalıyız . öncelikle inanıcaz arkadaşlar takımımıza çünkü bukadar zor şeylerin altında kalmak hiçbir yiğidin harcı değil sonra takımımızı sevicez ne olursa olsun hep beraber desteğimizi örnek veriyorum burada oynanan iverpol maçında olduğu gibi herzaman göstericez. Takımızın kolu kanadı olacağız.
  fakat ben dün oynanan sivas spor maçında çok üzücü davranış gördüm taraftarımımızdan. Zaten pisikolojik baskılar altında sahaya çıkan takımımızı desteklemeyi bırakıp herkez ynetimle uğraştı ,tabi o piskolojiyle sahaya çıkan futbolcularımız özellikle 2nci yarıda bocaladılar. ben isterdim ki 90 dakika kendi takımını destekleyen bjk aşkını, ruhunu ve kuvvetini tüm camiyaya gösteren bir taraftar olsun.tepkilerimizi ve protestolarımızı 90 dakika sonunda da gösterebilirdik   ozaman paf takımıyla çıkıcaz diyip de sözünden 360 derece dönen yönetimimize bir ders vermiş olacaktık. Değerli beşiktaşa gönül vermiş kardeşlerim hepimize sesleniyorum ne olursa olsun biz beşiktalıyız diyicez ve takımımızı sonuna kadar destekliyicez sizlerden ricam budur. Allah hepinizden rağzı olsun kardeşlerim, sağlıcakla kalın
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: