günlerden 18 mart yıl 2007 perşembe günü fortis türkiye kupası 2. ayağında malum takımla maçımız vardı...stada gelişimiz içeri girişimiz de sorun yoktu...maçımızı izledik paşa paşa...gırtlakları yırta yırta...en az bizim kadar da sahadaki 11 kartalımız savaştı yalan diil...maç bitti finale yükseldik...herşeyin patlak verdiği an fenerbahçeli duruşunu gösterdi bize...boksör edasıyla aurelio rico paşamıza fiili saldırıda bulundu...bu fenerbahçeli duruşu 1...ricardinho nun onca YUMRUK darbesine onca uçan tekme darbelerine ne ağzıyla ne de fiili bi saldırıda bulunmaması beşiktaşlı duruşu...biz gittik bide aurelio ya türk sıfatı verdik yazık...mehmet dedik mehmet adını verdik o adı haketmeyecek davranışta bulundu maalesef sonunu düşünemeyerek...2.örnek fenerbahçeli duruşu...bu olay karşısında Aziz Olmayan İnsan Aziz Yıldırım aurelio ya herhangi bi ceza da bulundu mu...

...hyr belki de aferim koçum demiştir nerden biliriz...

...bu olayın beşiktaşlı duruşu örneği...pascal nouma attığı golden sonra elini şortunun içine sokup türk örf ve adetlerine aykırı hareketten sözleşmesi fesh edilmişti hemde taraftarın sevgilisi olan onunla yatıp onunla kalkan bi oyuncusuyla yollar ayrılmıştı...taraftara bakılmadan alınacak mağlubiyetleri göz önünde bulundurmadan...ben kesin tahmin ediorum ki aurelio nun yerinde rico rico nun yerinde aurelio olsa ve maç mabedimizde olsa ricardinho o YUMRUKları o UÇAN TEKMEleri aurelio ya sallasa direk sözleşme fesh edilmişti...al sana bitane daha beşiktaşlı duruşu....3.örnek fenerbahçeli duruşu örneği fenerbahçeli Mağara Adamı Şelçuk...bizim sahamızda bizim taraftarımıza sonunu düşünemeyerek bi hareket yaptı o orta parmağını kullanarak...ayıpladık olmaz dedik...al sana fenerbahçeli duruşu 3...tekrar Aziz Olmayan İnsan Aziz Yıldırım herhangi bi ceza verdimi şelçuğa...sanmıorum...bizde olsa cezanın kralını keserlerdi...bi beşiktaşlı duruşu örneği daha...soyunma odası koridorlarında fenerbahçeli duruşu 4 ...hakaretler dalga geçmeler almış başını gidio...beşiktaşlı duruşu örneği 4...takımdan hiçbi kişi cvp bile vermio...ve sorumluluk sahibi oldukları bi duruşları var...son olarak 5.örnekler...Onlar "Rıza efendi 2 ekmek bir süt"."İtaat et","Blow Job Klub" diye pankart açabilirler ,
biz ise, nükleer santrale karşı,çanakkalede ki şehitlerimize,tüm illerimizin olduğu kırmızı bayraklar ve son maçta olduğu gibi rakip takım bile olsa bu rekabeti yarattıkları için o klübün eski futbolcularına saygı pankartı açarız...
anlamayana beşiktaşlı duruşu nasıl olur bazı örneklerle anlattım nerden çıktı diceksiniz geçende fanatikte bi köşe yazarının yazısını okudum ve beşiktaşlı duruşu lafıyla dalga geçtiğini okudum gazeteyi yırttım ve bu yazıyı yazıcaktım vazgeçtim ama şimdi yazmak istedim...
Bundan Sonra Beşiktaşlı Duruşuna Laf Edecek Birini Duyarsam Duruşunu Değiştirmeye Ant İçtim...
Forzadan alıntı