Kullanici Bilgileri
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Temmuz 06, 2008, 02:54:17 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ara:     Gelişmiş Arama

Istatistik
12754 Mesaj 1812 Konu Gönderen: 2647 Üye
Son üye: nitiescuesk
Ana Sayfa Ana Sayfa Yardım Ara Giriş Yap Kayıt

Su an bu konuyu goruntuleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Beşiktaş'lı Duruşumu...???...Anlamayan Okusun...  (Okunma Sayısı 52 defa)
Mayıs 13, 2007, 11:17:48 ÖÖ
UYE BiLGiLERi 1903forza

!!Beşiktaş Ulan!!
Administrator

CINSIYET Cinsiyet: Bay
NERDEN Istanbul
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Mayıs 12, 2007, 08:04:16 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 659
ILETISIM
« :»

günlerden 18 mart yıl 2007 perşembe günü fortis türkiye kupası 2. ayağında malum takımla maçımız vardı...stada gelişimiz içeri girişimiz de sorun yoktu...maçımızı izledik paşa paşa...gırtlakları yırta yırta...en az bizim kadar da sahadaki 11 kartalımız savaştı yalan diil...maç bitti finale yükseldik...herşeyin patlak verdiği an fenerbahçeli duruşunu gösterdi bize...boksör edasıyla aurelio rico paşamıza fiili saldırıda bulundu...bu fenerbahçeli duruşu 1...ricardinho nun onca YUMRUK darbesine onca uçan tekme darbelerine ne ağzıyla ne de fiili bi saldırıda bulunmaması beşiktaşlı duruşu...biz gittik bide aurelio ya türk sıfatı verdik yazık...mehmet dedik mehmet adını verdik o adı haketmeyecek davranışta bulundu maalesef sonunu düşünemeyerek...2.örnek fenerbahçeli duruşu...bu olay karşısında Aziz Olmayan İnsan Aziz Yıldırım aurelio ya herhangi bi ceza da bulundu mu...Ney...hyr belki de aferim koçum demiştir nerden biliriz...Ney...bu olayın beşiktaşlı duruşu örneği...pascal nouma attığı golden sonra elini şortunun içine sokup türk örf ve adetlerine aykırı hareketten sözleşmesi fesh edilmişti hemde taraftarın sevgilisi olan onunla yatıp onunla kalkan bi oyuncusuyla yollar ayrılmıştı...taraftara bakılmadan alınacak mağlubiyetleri göz önünde bulundurmadan...ben kesin tahmin ediorum ki aurelio nun yerinde rico rico nun yerinde aurelio olsa ve maç mabedimizde olsa ricardinho o YUMRUKları o UÇAN TEKMEleri aurelio ya sallasa direk sözleşme fesh edilmişti...al sana bitane daha beşiktaşlı duruşu....3.örnek fenerbahçeli duruşu örneği fenerbahçeli Mağara Adamı Şelçuk...bizim sahamızda bizim taraftarımıza sonunu düşünemeyerek bi hareket yaptı o orta parmağını kullanarak...ayıpladık olmaz dedik...al sana fenerbahçeli duruşu 3...tekrar Aziz Olmayan İnsan Aziz Yıldırım herhangi bi ceza verdimi şelçuğa...sanmıorum...bizde olsa cezanın kralını keserlerdi...bi beşiktaşlı duruşu örneği daha...soyunma odası koridorlarında fenerbahçeli duruşu 4 ...hakaretler dalga geçmeler almış başını gidio...beşiktaşlı duruşu örneği 4...takımdan hiçbi kişi cvp bile vermio...ve sorumluluk sahibi oldukları bi duruşları var...son olarak 5.örnekler...Onlar "Rıza efendi 2 ekmek bir süt"."İtaat et","Blow Job Klub" diye pankart açabilirler ,
biz ise, nükleer santrale karşı,çanakkalede ki şehitlerimize,tüm illerimizin olduğu kırmızı bayraklar ve son maçta olduğu gibi rakip takım bile olsa bu rekabeti yarattıkları için o klübün eski futbolcularına saygı pankartı açarız...

anlamayana beşiktaşlı duruşu nasıl olur bazı örneklerle anlattım nerden çıktı diceksiniz geçende fanatikte bi köşe yazarının yazısını okudum ve beşiktaşlı duruşu lafıyla dalga geçtiğini okudum gazeteyi yırttım ve bu yazıyı yazıcaktım vazgeçtim ama şimdi yazmak istedim...

Bundan Sonra Beşiktaşlı Duruşuna Laf Edecek Birini Duyarsam Duruşunu Değiştirmeye Ant İçtim...

Forzadan alıntı
1903forza'in Imzasi

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
dünyanın ninnisi olmuş sirenler, ya RAB bizi özler
Şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin, solar hayat resmin
umut nerdesin, yine gittin, nerelere gittin ben seni göremeden?
Mayıs 13, 2007, 11:58:15 ÖS
UYE BiLGiLERi Çarşı_ankara

Asikartal

NERDEN ankara
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Mayıs 13, 2007, 12:24:53 ÖÖ
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 196
ILETISIM
« Yanıtla #1 :»

beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı dogrulur beşiktaşlı olmayanlar ...................................
Çarşı_ankara'in Imzasi

ÇARŞI ANKARA
Mayıs 14, 2007, 12:07:55 ÖS
UYE BiLGiLERi zaax

ZaaX-ArdA
Asikartal

NERDEN çArşı-Pendik
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Mayıs 13, 2007, 01:16:04 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 126
KiSiSEL MESAJ Alayına Gider!Övünmk gibi olmsın Biz KaraKartallız

ILETISIM
« Yanıtla #2 :»

helal olsun gerçekten bu yazıyı yazana Bizim ne kadar büyük olduğumuzun dünya farkında Dünyanıun en seçkin taraftar grupları arasında bir türk takımının grubu Beşiktaşımızın çarşısı war bu bize yeter bnce.
zaax'in Imzasi

OoOoO Bi Manitam olsa Saçları sarı olsa Fenerbahceli olsa Bir koysam Kartal olsa OoOoO<br />
<br />
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: