| Mart 24, 2008, 04:52:42 ÖS |
|
|
 |
« :» |
|
arkadaşlar hepimizin başından gün içinde bir çok olay geçiyor mesela bu gün başınızdan geçen en ilginç mutlu yada üzücü olay ne _:? bnm fizikten 100 almam en mutlu olaydı 
|
|
|
|
|
|
bİzİm RaHaT EdEMeDiğİmİz yErde kİmsE iStİhArEt EdEmEz KeYfE KeDEr KrAlıNa dEğiL aLaYıNa gİdEr ÇaRŞı... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| Mart 24, 2008, 06:33:39 ÖS |
mnsz26
Asikartal
Kayit tarihi Mart 19, 2008, 05:30:19 ÖS
Beni eleştirme beynini eleştir
|
 |
« Yanıtla #1 :» |
|
benim başımdan ilginç komik ya da üzücü değil de sinir katsayımı arttırıcı bir olay geçti bugün daha doğrusu bir diyalog bir fenerlinin olduğu yerde doğal olarak benim sinirler gerilir zaten neyse anlatayım sabahın köründe fenerli bir arkadaş selam verdi napıyorsun nediyorsun falan filan konuşuyoruz ben tetikte bekliyorum tabi her an beni delirtecek bir laf söyleyebilir beklediğim çok geçmeden oldu gayet laubali bir şekilde ''ee zeynep hanım lider kim oldu bakalım'' dedi ben şöyle bir iç çektim ''beni sinirlendiremeyeceksin'' dedim bu güldü işte sonra ''vay be toz kondurmadığın beşiktaşın nerelere yuvarlandı dördüncü olmuştunuz galiba değil mi'' dedi benim şarteller orada attı tabi beşiktaşıma hayatta laf söylettirmem ''ulan rengi bozuk bekle ulan cumartesiyi allahın izniyle bir alalım şu maçı da o zaman görüşürüz biz seninle'' dedim ''hadi canım hadi'' dedi gitti sırasına oturdu ben de arkasından ''senin kendin başlı başına bir hadi'' diye bağırdım arkadaşların hepsine rezil oldum tabi o anda biraz fazla çemkirmişim herkes bana bakıyordu neyse sorun yok onlar alıştılar benim çemkirişlerime ama var ya bütün gün sinirimi nasıl çıkaracağımı bilemedim çocuktan gittim kaç kere tokat attım tekme attım yine de hırsımı alamadım
|
|
|
|
|
|
Çek sigaradan ve son kez öldür. Bütün bu boş dumanların ortasında kaybolan bir kaç hatıra hatrına vur beni... Dokunma uza! Ben anlamadım; sensiz olmakla olmamak çok mu farklı? Bende mi hata? Bak suratıma, yanıt alamadım daha sorularıma!!! Cevap ver...
|
|
|
| Mart 24, 2008, 07:39:54 ÖS |
gökçe hilal
Asikartal
Kayit tarihi Ocak 30, 2008, 11:01:54 ÖS
|
 |
« Yanıtla #2 :» |
|
hatice abla tebrik ederim bugün servise bindğimde öndekiler gel yanımıza dediler önce oturmayı severimde  hiç beklemezdim yani bu ilginç bir olay oldu
|
|
|
|
|
|
BU AŞK ANLATILMAZ YAŞANIR!!!!
|
|
|
| Mart 24, 2008, 09:09:34 ÖS |
|
|
|
| Mart 24, 2008, 09:30:39 ÖS |
delgado_4141
Asikartal
Kayit tarihi Ocak 27, 2008, 05:23:13 ÖS
!-!4T!!!$$$
|
 |
« Yanıtla #4 :» |
|
|
|
|
|
|
|
bİzİm RaHaT EdEMeDiğİmİz yErde kİmsE iStİhArEt EdEmEz KeYfE KeDEr KrAlıNa dEğiL aLaYıNa gİdEr ÇaRŞı... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| Mart 24, 2008, 11:32:54 ÖS |
gökçe hilal
Asikartal
|
 |
« Yanıtla #5 :» |
|
sende sağol hatice ablacım yani burcu haklı iyi bir konu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 25, 2008, 07:49:00 ÖS |
delgado_4141
Asikartal
!-!4T!!!$$$
|
 |
« Yanıtla #6 :» |
|
bu gün bizim öğleden snra pc veri tabanı dersi vardı 3 ders. geçen hafta da çanakkale belgeselini izlerken uymuştum ...  bu haftada öğle paydosun da çok yorulduğum için yine uymuşum kalktığımda hocaa yine bana bakıp " günaydın hatice" dedi bnde saolsun hocam diyerek güldüm  alşıtık artık dedi rahatsız olma yat sen  eyw  dedim ve tekrar yattım kalktığımda zil çalmıştı ( öle bi şeklikde uyandım ki) çiğdemin ısırması ama allaha yakın bana uzak olsun bidahamı töbeee oturmıcam onla... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 25, 2008, 07:54:34 ÖS |
gökçe hilal
Asikartal
|
 |
« Yanıtla #7 :» |
|
hatice abla ilinçsin beni güldürdn sağolasın ya bugün başımdan geçen üzücü olay hocanın sınavı iptal etmesiydi hepinizin bildiği gibiii 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 26, 2008, 06:47:50 ÖS |
delgado_4141
Asikartal
!-!4T!!!$$$
|
 |
« Yanıtla #8 :» |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 26, 2008, 06:50:56 ÖS Gönderen: delgado_4141 »
|
|
|
|
|
| Mart 26, 2008, 07:43:24 ÖS |
gökçe hilal
Asikartal
|
 |
« Yanıtla #9 :» |
|
valla iyi yapmışsın hatice ablacım sonuna kadar yanındayım  bugün yazılı olduk matematikten 55 aldım bu güzel bir olaydı benim içinn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 27, 2008, 04:50:01 ÖS |
delgado_4141
Asikartal
!-!4T!!!$$$
|
 |
« Yanıtla #10 :» |
|
valla iyi yapmışsın hatice ablacım sonuna kadar yanındayım eyw:D sonuna kadar çarşı.... bu gün annem evde olmadığı için kalktım ve kendi kendime kahvaltı hazırlıyordum ..  amacım tost yapıp yemekti.. nese tostları makinaya koydum...( bu arada tost makinasına )  nese dedim bunlar olana kadar bende gidiyim meyvesuyu fln aliyim dedim aşağıda febeli olan arkim selini gördüm beni cumartesi günü olcak maç için kışkırttı bende lafın altında kalmamak için saydım saydım durdum .... eve geldiğimde tostlarım kömür gibi olmuştu... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 27, 2008, 05:49:01 ÖS |
bjk_erdem
Asikartal
Kayit tarihi Şubat 12, 2008, 08:34:22 ÖS
|
 |
« Yanıtla #11 :» |
|
en kötü olay vizem vardı. en igüzel olay vizelerim bitti 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 27, 2008, 07:41:54 ÖS |
gökçe hilal
Asikartal
|
 |
« Yanıtla #12 :» |
|
bugün arkadaşın biri okula yasak bir çorapla geldi müdüre hanımın muavini geldi bizim sınıfa ve ne yaptı varya çorabı kesti makası kim verdi dersiniz bennnnnnnnnnnnnnn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Mart 28, 2008, 10:09:24 ÖS |
megaladon
Asikartal
Kayit tarihi Mart 21, 2008, 09:00:06 ÖS
Asi Ruh!!!
|
 |
« Yanıtla #13 :» |
|
üzüleyimmi bilmiyorum ama dündü bu olay. aldım şarabı eve geliyorum mangal yapıyo babam kaptım geliyorum takıldım merdivenlerde elimden düştü kırıldı.ne hayallerim vardı.
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| Mart 28, 2008, 10:55:15 ÖS |
gökçe hilal
Asikartal
|
 |
« Yanıtla #14 :» |
|
ya bugün akşam ablam aradı bir hastahane almaları gerekiyorduki erzuruma gelsin tamamen malesef alamamışlar ve erzurumda çalışamıcak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|