Kullanici Bilgileri
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Temmuz 24, 2008, 04:28:55 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ara:     Gelişmiş Arama

Istatistik
13119 Mesaj 1836 Konu Gönderen: 2873 Üye
Son üye: asar_online
Ana Sayfa Ana Sayfa Yardım Ara Giriş Yap Kayıt

Su an bu konuyu goruntuleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Bülent Korkmaz Bursaspor'da  (Okunma Sayısı 51 defa)
Mayıs 31, 2007, 10:29:33 ÖÖ
UYE BiLGiLERi york.cfc

Artem
Yönetici

CINSIYET Cinsiyet: Bay
NERDEN RUSSIAN
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Mayıs 14, 2007, 09:43:35 ÖÖ
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 595
KiSiSEL MESAJ hayatta hep yanlizssiniz unutmayin

ILETISIM
« :»

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Kayseri Erciyesspor'dan ayrılan Bülent Korkmaz Bursaspor ile iki yıllığına anlaştı.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Karasu, teknik direktör Bülent Korkmaz ile her konuda anlaşmaya vardıklarını, Korkmaz'ın, cuma günü sözleşme imzalamak üzere Bursa'ya geleceğini söyledi. Karasu, Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, 28 Mayıs akşamı yapılan olağanüstü genel kurulda başkanlığa seçildiğini hatırlatarak, kongre üyelerine teşekkür etti. Yönetim kurulu oluştururken bir değişim düşündüğünü ve bu çerçevede yeni bir oluşum istediğini anlatan Karasu, ''Yönetim kurulunun yanı sıra teknik ekipte de yeni yüzler gerekliydi. 2 sezondur Bursaspor’a hizmet eden Engin İpekoğlu ve ekibine teşekkür etmek durumunda kaldık'' dedi. Karasu, Bursa'nın zor bir kent olduğunu, taraftarların da kendilerinden farklı başarılar istediklerini belirterek, şöyle konuştu: ''Hatta neredeyse bu sezon şampiyonluk isteyecekler. Bunun altından kalkmak ve kamuoyunu da rahatlatmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Neticede Bülent Kokmaz ile her konuda anlaşmaya vardık. Kendisi cuma günü sözleşme imzalamak üzere Bursa'ya gelecek. Bu transferde, Büyükşehir Belediye Başkanımız Hikmet Şahin ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki, Roma'dan telefonla katkı yaptı. Eski Malatyaspor Başkanımız Mehmet Çerçi fiyat konusunda devreye girdi. Yönetimden Osman Çelik ve Tarık Gökçen arkadaşlarımızın desteği oldu. Bursaspor'un menfaatleri çerçevesinde hep birlikte hareket ederek anlaşmaya vardık.'' Bülent Korkmaz'ın yeni sezonda 4 yardımcısıyla birlikte Bursaspor'u çalıştıracağını ifade eden Karasu, Korkmaz'la 2 yıllık anlaşmaya vardıklarını kaydetti. Karasu, genç teknik adamın, transfer edilmesini istediği 4-5 oyuncunun isimlerini kendilerine verdiğini, bu doğrultuda harekete geçeceklerini ve Bursaspor'un başarısı için ne gerekiyorsa onu gerçekleştireceklerini söyledi.

ENGİN İPEKOĞLU’NUN AÇIKLAMASI

Bursaspor Kulübü'nün Bülent Korkmaz ile anlaşmasının ardından yollarını ayırdığı eski teknik direktörü Engin İpekoğlu, ''Taraftarı ve kenti hiçbir zaman unutmayacağım'' dedi. İpekoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Bursa'nın ve Bursaspor'un gönlünde her zaman ayrı bir yeri olduğunu belirterek, yeşil-beyazlı kulübe yeni sezonda başarılar diledi. Bursaspor Kulübü'nün, teknik direktörlük kariyerine başladığı takım olması açısından kendisi için her zaman ayrı bir yere sahip olacağını belirten İpekoğlu, ''Taraftarı ve kenti hiçbir zaman unutmayacağım. Acısıyla, tatlısıyla 12. haftadan bu yana Bursaspor'da teknik adam olarak görev yaptım. Bu yıl bize verilen görevleri yerine getirdik. Sonuçta 40 puan hedefinin üstünde 45 puana ulaştık ve ligde kaldık. 4 büyük takımı yenerek tarihe geçtik'' dedi. İpekoğlu, başta kendisine güvenerek görev veren eski başkan Levent Kızıl ve yönetim kurulu olmak üzere tüm Bursaspor kamuoyuna gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkürlerini sunduğunu kaydettiği açıklamasında, şöyle dedi: ''Yeni seçilen yönetimin, yeni bir teknik hocayla çalışması gayet doğal. Bülent Korkmaz benim arkadaşımdır ve kendisine Bursaspor'da başarılar diliyorum. İnşallah camianın beklentisi olan UEFA Kupası'na katılma hedefini yakalarlar.''

york.cfc'in Imzasi

oooOOOooo bir manitam olsa
saclari sari olsa
fenerbahceli olsa
bir koysam kartal olsa

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Haziran 01, 2007, 05:43:55 ÖS
UYE BiLGiLERi s7elven

Asikartal

CINSIYET Cinsiyet: Bay
NERDEN Lanet oLasıca bursa :@
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Mayıs 12, 2007, 10:18:11 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 632
KiSiSEL MESAJ Görevi Bıraktım ArkadasLar DuyruLur !!!

ILETISIM
« Yanıtla #1 :»

Bu adamıcok seviyordum ama gidipte  kolpa ların teknik direktörü oldu nefret ediyorum artık   Kızgın
inş kayseri gibi kolpalarıda düsürürsün ligden zuhaha  Sırıtan   Sırıtan
s7elven'in Imzasi

aLkoL KötüLükLerin Anasıdır
Ana Gibi Yar oLmaz...
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: