bu gece gercekten çok buyuk bir galibiyet aldık. taraftar tek kelimeyle harikaydı. işte Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yapwww.redandwhitecop.com
da muhtesem BESİKTAS taraftarıyla ilgili yapılan yorumlar..
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yap*c=197107.0
an itibariyle kısaca cevirecek olursak:
"Beşiktaş taraftarını alkıslıyorum. inanılmaz atmosfer. bu toplulugun içinde bulunmak ne buyuk bir mutluluk olurdu. tezahuratlardaki koordinasyon muhtesemdi. bircok stada gittim boylesini gormedim. 4 saat durmadan destek.inanılmazdı. tebrikler Beşiktaş taraftarı. sapka cıkarıyorum.."
" gercekten inanılmaz bir destek"
"bütün oyun boyunca takım nasıl desteklenir, nasıl tezahurat yapılır gosterdiniz. bazı liverpool taraftarı sizden ornek almalı"
"mükemmel destek. hele bir de bundan once sampiyonlar ligindeki basarısız sonuclara ragmen. ayrıca takımınızın da yurekten oynadıgını hatırlatmak isterim"
"takıma ve buyuk taraftara sapka çıkarıyorın"
"inanılmaz bir destek. ses düzeyi inanılmazdı. butun stad hep bir agızdan farklı farklı tezahurat yaptılar. kesinlikle bundan sonra gitmek isteyecegim stadlar arasında."
"gercekotesi atmosfer. daha once boyle bir sey gordugumden emin degilim. bu işin nasıl yapılması gerektigini gosterdiler."
"gecenin en iyi performansıydı. anfield'ta da gormesini istedigimiz atmosfer."
"mükemmel bir kalabalık. maçı orada izleyen taraftarımız kendilerini 300 filmindeki gibi hissetmiş olmalılar. sanırım efes birası acıyı azaltmaya yardımcı olur"
herkes beşiktaş taraftarını alkışlasın. sizi kendi koltuğumdan izlememe rağmen bunaldım! inanılmaz bir atmosfer, bu (tezahürat) oyunun içindeki baskılardan birisi konumunda. bu her hafta oluyor mu? tezahüratlardaki koordinasyon ve takımı destekleyişiniz tek kelimeyle muhteşem. durmadan 4 saat boyunca. tüm hayatımda bir Red(liverpool) taraftarı olarak birçok stadyum gezdim dünyada, bu geceki inanılmazdı. hatta en iyisiydi. gidememekle çok büyük bir olayı kaçırdım. yıllar boyu tüm stadın aynı anda tezahürat yaptığını gören bi insan var mı aramızda? mükemmel!!
Eğer aynı tezahürat anfield da olsaydı saha yerinden yürüyüp giderdi..
bravo Beşiktaş taraftarları... Şapka çıkarıyorum....
bu bi taraftarın yorumu altında da inanılmaz gerçekten çok güzeldi muhteşemdi gibi yorumlar var bitane olumsuz yok