|
|
 |
« :» |
|
(ba$ zebani gelir. cehhenemliklere ortam hakkinda bilgi verecektir. bi arkadas atlar) - euzubillahimin... seytan uzaklas benden seytaaan. - guzelim gecti onlarin bi olayi kalmadi serbest bolgedeyiz su an. .................................................. ............................. - olm sirat koprusunu koyuna binip mi gecicez simdi ciddi ciddi? hikaye diil miydi o? - ben de oyle biliyodum da aha iste herkes oyle geciyo. - e simdi kurban bayraminda bunlari kestik diye sinir yapmis olmasin bunlar? - olmaz bence oyle bi sey. i$e duygularini karistirmaz abi bunlar. - e insalla. .................................................. ....................................... - biz öldük mu ki simdi hakkaten. tokat atsana bana bi. - atmam abi gunah munah yazar simdi almayalim son dakkada basimiza belayi. .................................................. ..........................................
- babalar bazı şeyleri doğru söylüyor be yanık kardeş... - ne gibi... - babam, adam olamadın odun oldun diyordu, doğru demiş.
.................................................. ................................................ - sen cenabet ölmü$sün. bu kotu cok, cennet olayini etkiler senin. - iyi de i$ ustunde kalp krizinden oldum ben, cenabetlik olayinda yapabilecegim bi sey yok. sizin azrailin zamanlamada bi yanli$lik olmasin? - eoo. $eyy. bi sn ba$ sorgu melegini cagiriim ben. .................................................. .................................................. - hala inanamıyorum abi ya.. o kadar emindim ki yok olduğundan.. - ah seninki iyi gene, ben var olduğunu bildiğim halde inkar ediyordum.. - şimdi yanacağız ha? - çıtır çıtır.. bir kaç bin yıl kadar... - ölürüz lan! - ölemeyizki, zaten ölüyüz.. - has.iktir, alışamadım ben daha.. .................................................. ................................................. -selamun aleykum -ve aleykum selam -isim neydi canisi -muharrem -muharrem...muharrem...muharrem... -he tamam sen kul hakki yemisin -yohk abi ne alakasi var (hastirrr) .................................................. ............................................. - abi nerde şeytan - ne biliyim ......koyim orda olcam dedi - herkes koyunla gelmiş naapçaz - şu mito değil mi - hangi mito - lan beraber kesiyoduk ya kedileri - o abi, naapıyo öyle - köprüyü geçiyo galiba - abi adam düştü - hasktr sorsana bi koyunları nerden bulmuşlar .................................................. .............................................. - yürüsene lan geçsene köprüden - hangi köprü ? - aha şu işte, sırat olan. - hastır ! çok ince lan bu dayanmaz - yürü bee sıra yapma, daha sorular soracaklar üstündeyken.
- eveeet soru bir: ehem... - abi noolur çabuk sor, bak esniyo köprü - sabırrr !! evet.. söyle bakalım islamın şartları nelerdir ? - kelimei şadet nmaz orç zekt hac !! - hmmm.. bu doğru... şimdi sıradaki sual... - abi hadi hadi !! ahh gitti gidecek... - doğanın dengesini sağlamakla görevli melek aşağıdakilerden... - oha yaa bi de şık mı sayacan ! mikail mikail !! abi allahını seviyorsan çabuk sor (çattık yaa) - peki o zaman.... üçüncü su... - aaaa kopuyo kopuyo !! yaaa - soruyorummm...... ama soramadan düştü... neyse sıradaki.... .................................................. .......................................... - ya herkes tamam da nietzsche'yi göremiyorum cehennemde, ne iş be haydar - onun deli raporu warmış, ne cennet ne cehennem ortada onun yeri... - zeki adam.
|