Kullanici Bilgileri
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ekim 06, 2008, 08:14:14 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ara:     Gelişmiş Arama

Istatistik
15854 Mesaj 2018 Konu Gönderen: 3680 Üye
Son üye: soner1745
Ana Sayfa Ana Sayfa Yardım Ara Giriş Yap Kayıt

Su an bu konuyu goruntuleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Demirören'den Sergen'e jest  (Okunma Sayısı 76 defa)
Mayıs 31, 2008, 06:46:19 ÖÖ
UYE BiLGiLERi bjk.salih

Uyarı 1
Asikartal

CINSIYET Cinsiyet: Bay
NERDEN Gaziantep
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Nisan 05, 2008, 07:50:07 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 375
ILETISIM
« :»

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Sergen Yalçın ikinci ligde sürdürdüğü futbol kariyerinin bir türlü istediği gitmemesi üzerine futbolu bıraktığını açıklamıştı. Bu gelişmeden sonra Beşiktaş başkanı Yıldırım Demiören'in talimatı ile genel menajer Sinan Engin futbolcuyu arayarak jübile teklif etti.

1991-92 sezonunda Beşiktaş altyapısından A takıma yükselen Sergen, 1997-98 sezonunda 8 milyon dolara İstanbulspor’a satılmış; daha sonra F.Bahçe ve G.Saray’da 2’şer, Trabzonspor’da ise 1 sezon oynadıktan sonra 2002-03 sezonunda tekrar Beşiktaş’a dönmüştü.. Beşiktaş’ın son şampiyonluğu yaşadığı 100. yıl kadrosunda yer alan Sergen, 2006-07 sezonunda Beşiktaş’la yollarını 2. defa ayırıp İkinci Lig’deki Şekerspor’a gitmişti

DEMİRÖREN’E BRAVO

KENDİSİNİ gönderen Demirören yönetimiyle de sorunlar yaşamasına karşın, Beşiktaş tecrübeli futbolcuya önemli bir vefa örneği gösterdi. Demirören’in talimatıyla önceki gün Sergen’i telefonla arayan menajer Sinan Engin, “Futbolu bıraktığını duydum.. Senin gibi yetenekler kolay yetişmiyor.. Ben yeteneğini ve tecrübeni gençlere aktarmandan yanayım.. Sen Beşiktaş’ın çocuğusun.. Beşiktaş’la arana mesafe koymana da gerek yok.. Yaşanan tatsızlıkları unutalım.. Ve madem futbolu bıraktın, üstümüze düşeni yapalım, sana görkemli bir jübile düzenleyelim.. Ayrıca istersen, İngiltere’ye teknik direktörlük kursuna yollayıp hem yabancı dil öğrenmeni hem de kendini geliştirmeni sağlayalım. Sonra Beşiktaş’a hizmet edersin” teklifinde bulundu

SERGEN DUYGULANDI

BU bir öneri karşısında duygulanan Sergen ise Engin’e “Bu kadar ince düşünmenizden gururlandım.. Başka takımlarda da oynamış olabilirim ama ben her zaman Beşiktaşlı Sergen’im.. Tabii ki jübile yapmak isterim, ayrıca kendimi gelişme konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Bu yaklaşımınıza teşekkür ederim” karşılığını verdi.. Engin’in Sergen’i başkan Yıldırım Demirören’le görüştürdükten sonra sezon başına kadar jübileyi yetiştirme çalışmalarının başlayacağı öğrenildi.. Sergen için Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim de bir jübile planlıyordu.. Ancak Beşiktaş’ın devreye girmesiyle, Sergen’e futbola başladığı siyah-beyazlı formayla jübile yapma şansı doğdu..

kaynak: Vatan
Mayıs 31, 2008, 10:25:42 ÖÖ
UYE BiLGiLERi delgado_4141

Asikartal

CINSIYET Cinsiyet: Bayan
NERDEN KoCaeLi
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Ocak 27, 2008, 05:23:13 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 2978
KiSiSEL MESAJ Hayat Güzel Kopuyoruz Hobaaaa :D :D

ILETISIM
« Yanıtla #1 :»

kendini böle sevdirmeye çalışıyor bu demirören ama haribicde güzel şejt yapmış hani..  o beşiktaş çocuğu.. beşiktaşımız için de güzel işler yapar biraz daha eğiitim şart ama umarım hyaırlısı olur ... saol ablası hbaer için... Göz kırpan
delgado_4141'in Imzasi

duя σяda!.. кaLp aтışLaяıм γσLuмda яєhвєя, aηća ωaяdı zσявa яapLєя Saqσpa кajмєя          

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Mayıs 31, 2008, 07:23:57 ÖS
UYE BiLGiLERi gökçe hilal

Asikartal

NERDEN erzurum
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Ocak 30, 2008, 11:01:54 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 2566
ILETISIM
« Yanıtla #2 :»

paylaşımın için sağol dur bakalım daha neler yapcak Gülümseme
Haziran 01, 2008, 03:40:33 ÖS
UYE BiLGiLERi rocker-girl-bjk

Asikartal

NERDEN Ystanbul
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Mayıs 29, 2008, 01:03:24 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 85
KiSiSEL MESAJ Rockçı Çocuk isyanlarda, onu paklar Metallica!!

ILETISIM
« Yanıtla #3 :»

paylaşım içn thanks iyi bi teklif yapmmış sergene iikide yapmış bnce
rocker-girl-bjk'in Imzasi

hoplayaROCK zıplayaROCK inanaROCK coşaROCK e birazcıkta matROCK dinlemek lazım ROCK[font=Verdana][/font]
Haziran 01, 2008, 03:42:14 ÖS
UYE BiLGiLERi bjk.salih

Uyarı 1
Asikartal

CINSIYET Cinsiyet: Bay
NERDEN Gaziantep
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Nisan 05, 2008, 07:50:07 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 375
ILETISIM
« Yanıtla #4 :»

benim yorumum: sergene yalakalık yapıp kendini sevdirmeye çalışıyo
Sayfa: [1]   Yukarı git