|
|
 |
« :» |
|
Evimiz,ailemiz,senden başka duygulara kapalı olan tek gerçek sevgimiz,haykırdığımızda tüm korkuları savuşturduğumuz,ağladığımızda göz yaşlarını attığımız Eyyyy sevgili elveda
O pis ellerle çivi bile çakılmasına izin verilmeyen, Gurur dolu yuvamız,tarihe ev sahipliği yapan.Ben sporcunun zeki,çevik aynı zamanda ahlaklısını severim diyen Atatürkün evinin yanı başı komşusuna nail olan, stadımız,meydanımız.
Yıllar boyunca kapitalist başvurularla Deniz,güneş,villa zihniyeti ile Belediyeler,Meclise,Bakanlıklara yalvarıp gerekli izinlerin çıkması için yalvaran,bu stad boğaza yakışmıyor kelimesini bile sıkılmadan söyleyen, günümüze yakışmıyor diyen tarihi mirasa ayıp eden bizim çok başarılı yöneticilerimiz,Cefakar taraftara sahip olan onları her türlü üzüntüden mahrum bırakmayan, cepten para veriyorum diye kendi cefakarlığını göstermeye çalışan şirin insan
En sonunda başardı 42 bin kişilik stadı alışveriş merkezleri ile bu işte rant sağlayan şirketler ve bunu bir yılda amorti edilecek olan ana paradan kara geç me düşüncesi ile kendilerini mutlu eden. Kiracılardan gelirler Motta,mado,özsüt.dg, levis,puma vb……ne güzel dimi
SİZİ bilmiyorum ama farkındamısınız tüm kültürümüzü tüm samimiyetimizi elimizden aldıklarının.
O stad açılınca kim BJK ÇARŞISINDAN alış veriş yapacak ki benim için oranın tuvaletinin bile bir ayrı yeri var, ‘şirinlik bakımından’
KİM kazanda buluşacak, kim Okyonusta maç öncesi basket maçımızı seyredecek, kim pasajın önünde ellerinde bira şişesi halaylar çekecek, oynayacak, AŞK besteleri söyleyecek, kim maç başlamasına 1 saat kala caddeye inip DOLMA BAHÇE yollarını kapayacak çoookkk zor olacak artık bu iş.
O stad açılınca kimse bunları yapmak istemeyecek,herkes manitası ile yada arkadaşları ile hamburger yemeyi kışın içerde ısınmayı, kahve içmeyi,stad içi mağazalarını dolaşmayı,maç öncesi, ufaklı sergileri seyretmeyi tercih edecek.
Kültürümüz gidecek,birlik ve beraberliğimiz son bulacak,Ne KAPALI KALACAK nede adam gibi taraftar cefa lafı eskilerde kalacak,ellerde colaturka alana çekirdek bedava kaşkollar bedava,bir yanda çekirdek,sağın solun loca olacak
Zamanında şimdiki tribün büyükleri KAPALIYI KİMSELERE YARA ETMEDİ kanlar aktı genede VAZGEÇİLMEDİ BU AŞKTAN şimdi bu olay bizim zamanımıza geldi KAPALI BİZİMDİR DİREK LERİ SİZİNDİR
Her zaman her yer de seninle birlikte Ölüm gelsin isterse Gözlerde bir damla yaş KALBİMİZDE BİR AŞK Sensin BEŞİKTAŞ
Utku kardeşimizin yüreğine sağlık..hislerime tercüman olmuş
|