Kullanici Bilgileri
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Temmuz 25, 2008, 07:36:15 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ara:     Gelişmiş Arama

Istatistik
13127 Mesaj 1837 Konu Gönderen: 2881 Üye
Son üye: toraman
Ana Sayfa Ana Sayfa Yardım Ara Giriş Yap Kayıt

Su an bu konuyu goruntuleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: BEN SANA ÖLESİNE TAPTIM Kİ...  (Okunma Sayısı 64 defa)
Mart 13, 2008, 01:32:48 ÖS
UYE BiLGiLERi delgado_4141

Asikartal

CINSIYET Cinsiyet: Bayan
NERDEN NeReYE
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Ocak 27, 2008, 05:23:13 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 2256
KiSiSEL MESAJ !-!4T!!!$$$

ILETISIM
« :»

Yine maç anı, yine bir derbi, yine heyecan, yine coşku, yine ümitler her şey yine yine yine...

Ve yine resmin açık şu an karşımda.
Ve yine o kadar güzelsin ki.
Yine siyahında beyazın o kadar güzel parıldıyor ki.

Canım aşkım; Çarşamba günü önünde her zamanki gibi geçmen gereken bir sınav var. Bir sürü dolusu ezikle karşılaşacaksın. Sonucunda tabiki de yüzümüz gülsün isteriz .Ama hüzünlendirsen bile beni, boğulurcasına ağlasam bile sen benim neşe kaynağımsın. Mutluluk veriyor seni sevmek. Taparcasına. Şuursuzca. Aşığım sebebi yok ki bunun. Nedenini milyonkere düşündüm ama yok. Her şeyin, duruşun, renklerin, tarihin, şerefin, geleceğin, sevenlerin her şeyin bir bütün gözümde. Keyif alıyorum seni düşünürken.Her şeyimdesin benim.Gündüzüm, gecem, rüyam, nefesim.Sigaram gibisin; en tutkulu keyfimsin.

Kimsenin kimseyi böyle çok sevmeye hakkı var mı Beşiktaşım?Bazen korkuyorum sevdamdan. Sana zarar vermesinden. içinde boğulup gitmemizden. Karşılık beklemediğim tek sevda olman saçma geliyor insanlara. Varsın gelsin Beşiktaşım. Böyle sınırsız sevmek kimsenin harcı değildir.Zaten senden böyle bir sevginin karşılığını istemek de haksızlık olur.Her şeyine dayanırım Beşiktaşım. Çünkü ben seni kendimden vazgeçerek seviyorum.

Bu yüzden eğer bu Çarşamba sonuç kötü olsa da ben asla pes etmeyeceğim. Hep bekleyeceğim seni. Ateşin suyu beklediği gibi. Olmayan bir sevgiliyi beklemek gibi. gelmese de sevgili onu umtutla beklemek gibi. Şampiyon olamasan da ki olacaksın bunu biliyorum; farketmez zaten daha önce de dedim sen benim şampiyonumsun!

Her şeye rağmen. 'DAYI'lanmlara , sahte belgelere, 'tarafsız' spor yorumculuklarına, ligde renk isteyen ama tek rengin siyah-beyaz olduğunu kavrayamayan beyin fakirlerine rağmen; sen bu yolun tek galibisin.
Ne fener yenilgisi, ne fener galibiyeti, ne şampiyonluk, ne sonunculuk; bu aşkı ölümüm bile ayıramaz yüreğimden..!
Aşığınım şuursuzca deli gibi.
Hastanım bilincim kapalı , sayıklıyorum tek bir şeyin adını :BEŞİKTAŞIM
« Son Düzenleme: Mart 13, 2008, 01:34:29 ÖS Gönderen: delgado_4141 » Logged
delgado_4141'in Imzasi

bİzİm RaHaT EdEMeDiğİmİz yErde kİmsE  iStİhArEt EdEmEz KeYfE KeDEr KrAlıNa dEğiL aLaYıNa gİdEr ÇaRŞı...

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Mart 13, 2008, 08:48:33 ÖS
UYE BiLGiLERi gökçe hilal

Asikartal

CINSIYET Cinsiyet: Bayan
NERDEN erzurum
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Ocak 30, 2008, 11:01:54 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 2040
ILETISIM
« Yanıtla #1 :»

Aşığınım şuursuzca deli gibi.