Kullanici Bilgileri
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ekim 06, 2008, 07:56:12 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ara:     Gelişmiş Arama

Istatistik
15854 Mesaj 2018 Konu Gönderen: 3680 Üye
Son üye: soner1745
Ana Sayfa Ana Sayfa Yardım Ara Giriş Yap Kayıt

Su an bu konuyu goruntuleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: fenerbahce - Beşiktaşımız Süper Lig Tüm YorumLar  (Okunma Sayısı 155 defa)
Kasım 03, 2007, 12:07:02 ÖS
UYE BiLGiLERi s7elven

Asikartal

CINSIYET Cinsiyet: Bay
NERDEN Cehennemin Dibi
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Mayıs 12, 2007, 10:18:11 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 641
KiSiSEL MESAJ Now You Have g*t Something To Die For

ILETISIM
« :»

fenerbahce iLe kLasik kadıköy macLarından birini cıkıcaz hedef mutLak gaLibiyet federasyonun macı erteLememesi futboLcuLar üzerinde etki yapacaktır mutLaka ama bugun BEŞİKTAŞIMIZIN gaLip geLecegine inanıyorum...
s7elven'in Imzasi

Kaderime Küs DeğiLim....
Sadece Kızıyorum...
Kasım 03, 2007, 07:22:02 ÖS
UYE BiLGiLERi s7elven

Asikartal

NERDEN Cehennemin Dibi
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Mayıs 12, 2007, 10:18:11 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 641
KiSiSEL MESAJ Now You Have g*t Something To Die For

ILETISIM
« Yanıtla #1 :»

KartaL GoLL GoLL GoLL ezik fbyede KOY 
Dakika 3. BOBO BOBO BOBO
s7elven'in Imzasi

Kaderime Küs DeğiLim....
Sadece Kızıyorum...
Kasım 03, 2007, 10:12:39 ÖS
UYE BiLGiLERi aSiKaRTaLLaR

**Maça Kızı**
Yönetici

CINSIYET Cinsiyet: Bayan
NERDEN İstanbul / Yer6
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Mayıs 12, 2007, 10:45:06 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 1594
KiSiSEL MESAJ ۪۪۫۫Raptiye Rap Rap..

ILETISIM
« Yanıtla #2 :»

yuhhhh sana pis hakem  Kızgın  Kızgın
« Son Düzenleme: Kasım 05, 2007, 10:57:21 ÖS Gönderen: aSiKaRTaLLaR » Logged
aSiKaRTaLLaR'in Imzasi

Rap benim için pırlantadan akçe..Sago kastırrrr..Kolo kastırrrr.. Mira kastırrrr..

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Kasım 03, 2007, 10:23:31 ÖS
UYE BiLGiLERi anacoda

Asikartal

NERDEN MALtepe
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Eylül 15, 2007, 11:41:57 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 37
ILETISIM
« Yanıtla #3 :»

beşiktaş ligten çekiliyomus
Kasım 03, 2007, 11:03:30 ÖS
UYE BiLGiLERi mrt05

Asikartal

CINSIYET Cinsiyet:
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Mayıs 15, 2007, 09:46:36 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 7
ILETISIM
« Yanıtla #4 :»

Fenerbahçe'nin maçtan önce yaptığı açıklamayla ağır eleştiriler yönelttiği hakem İsmet Arzuman, bu açıklamanın gereğini yaptı. Karşılaşma boyunca sarı-lacivertli takımın galibiyeti için büyük çaba sarfetti. Son saniyede attığımız beraberlik golünü hakem Arzuman olmayan bir faülü gerekçe gösterip saymadı.Fenerbahçe Beşiktaş'ı Kadıköy'de 7 yıl sonra ancak bu şekilde hakem kararıyla yenebildi.

Kasım 03, 2007, 11:52:27 ÖS
UYE BiLGiLERi zaax

ZaaX-ArdA
Asikartal

NERDEN çArşı-Pendik
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Mayıs 13, 2007, 01:16:04 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 126
KiSiSEL MESAJ Alayına Gider!Övünmk gibi olmsın Biz KaraKartallız

ILETISIM
« Yanıtla #5 :»

Beşiktaş, Fenerbahçe derbisinde Higuain'in attığı golün faul nedeniyle iptal edilmesine isyan etti. Siyah Beyazlı ekibin önümüzdeki hafta oynanacak Sivas maçına PAF takımıyla çıkması gündemde.
3.11.2007

SİNAN ENGİN:
Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, Fenerbahçe’ye 2-1 yenildikleri derbi maçın hakemi İsmet Arzuman’ın verdiği kararlara büyük tepki gösterirken, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’in tepki olarak artık ligdeki maçlara PAF takımıyla çıkma kararı aldığını söyledi.Maçın ardından açıklama yapan Sinan Engin, derbi maçtaki hakem yönetimine isyan ettiklerini belirterek, şunları kaydetti: "İlk haftadan beri sürekli hakem hataları var. Sahada emek harcayan bu futbolcuların hakkını nasıl arayacağız? Hepsi isyan ediyor. Son dakikada attığımız golün iptalinde pozisyonun faulle alakası yok. Deivid’in 70. dakikada oyundan atılması gerekirdi. Benim stoperimi ve ön liberomu sarı kart gösterip, bitiriyor. Ben bilirim hakem yöntemlerini. Nasıl tatlı tatlı taraf olunur. Artık takımımızı ligden çekiyoruz. Başkan Yıldırım Demirören karar verdi. Bundan sonra maçlara PAF takımı ile çıkacağız,Sivasspor maçından itibaren." Ligle ilgili bazı kararların verilmiş olduğuna inandıklarını kaydeden Sinan Engin, daha sonra şunları söyledi: "Fenerbahçeliler çıktılar maçtan önce bir sürü şey söylediler hakemle ilgili. Bugün bakıyoruz, şimdi biz ne söyleyelim? Onlar da bize hak verdiler. ’Sakin olun’ dediler. Niye biz? Nasıl hakkımızı savunacağız? Hep, ’Ah vah’ deniliyor. Maçın hakemi nasıl faul verir o pozisyona? Böyle olmuyor. Yapacak başka bir şey yok. Taraftarı toplayıp Futbol Federasyonu binasına mı yürüyelim, bazı eylemler mi yapalım? Bu hakemler artık aklını başına alacak. Yazık günah değil mi? Bu kadar eyyam yapılır mı? Her maçta aynı şey. Bundan sonra ne olacağını bilmiyorum. Yönetim Ümraniye’de toplanacak. Başkan fena halde sinirlendi" ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ KULÜBÜ ASBAŞKANI ERDOĞAN:
Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan,Fenerbahçe maçında yine büyük hakem hataları yaşadıklarından yakınarak, "Bu sezon üst üste gelen hatalar karşısında artık yapacak bir şeyimiz yok. Bundan sonraki maçlara PAF takımla çıkmak urumunda kalacağız" dedi.Levent Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon hakem hataları nedeniyle 11 puan kaybettiklerini öne sürerek, "Derdimizi sezon başından beri anlatmaya çalışıyoruz. Konuşuyoruz, ceza alıyoruz.Haklılığımızı kime anlatacağız? Lig başladığından beri her hafta hakem skandalı yaşıyoruz. Hakemlerin Beşiktaş’a karşı bu davranışlarını şiddetle protesto ediyorum. Artık yapacak bir şeyimiz kalmadı.Başkanımız ve yönetim kurulumuzun alacağı kararla bundan sonraki maçlara PAF takımla çıkacağız" şeklinde konuştu."Artık üzerimizde fazla oyunlar oynanmasın" diyen Erdoğan, bundan sonra en azından derbi maçlara yabancı hakemler getirilmesini istediklerini ifade etti.Fenerbahçe derbisinde verilmeyen golün maçı katlettiğini belirten Erdoğan, "Gol atılıyor, zaman geçtikten sonra bu gol iptal ediliyor.Ayrıca atılan gol öncesi faul de yoktur. O pozisyona yazıktır" dedi.

FENERBAHÇE YÖNETİMİNE TEPKİ
Fenerbahçe yöneticilerinin her zaman olduğu gibi maç öncesi hakemi tesir altına aldığını kaydeden Erdoğan, "Fenerbahçe büyük kulüp böyle hakem oyunlarına ihtiyacı yok. Ama yöneticilerinin böyle oyunlara ihtiyacı var. Fenerbahçe yöneticileri, bilinçli bir şekilde, acizliklerini beyan ederek, maç öncesi verdikleri beyanatlarla hakemleri etki altına almıştır" şeklinde konuştu.

GENEL SEKRETER ÖNER:Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, maçtan sonra sert açıklamalarda bulunarak, "Şampiyonlar önceden elirleniyorsa, birileri bir iki takımı g*türmek istiyorlarsa g*türsünler" dedi.Maçta futbolu güzelleştirmeye çalışan, net pozisyonlar bulan takımın kendileri olduğunu kaydeden Kenan Öner, maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Çok şanssız iki gol yedik. Ben bütün yorumculardan, 1-0’dan 1-1’e oluncaya kadar maçı izlemelerini istiyorum. Hakem maçın 70.dakikasındaki bir pozisyonda ikinci sarı kartı göstererek Deivid’i atamadı. Son dakikada herkes oyunun içinde gol atıyoruz, kutlamalar oluyor, ama gol verilmiyor. Böyle bir şey yok, yazık değil mi?

KAPTAN ÜZÜLMEZ:
Beşiktaş Futbol Takımı Kaptanı İbrahim Üzülmez, hakem İsmet Arzuman’ın son dakikada verdiği faul kararını eleştirerek, "Karar çok tartışılır" dedi.İbrahim Üzülmez, "Pozisyondaki takım arkadaşım Bobo, faul olmadığını söyledi. Ayrıca faul yapıldığı iddia edilen oyuncu bile devam etti.Kararı anlamadım. Maalesef hakemlerden yana sıkıntılıyız diye konuştu.
         -
BOBO VE DELGADO:
Siyah-beyazlı takımın Brezilyalı golcüsü Bobo ise açıklamasında, "Özellikle deplasman maçlarında bize karşı garip şeyler oluyor.Ankaraspor maçında kaleciye hiç temasımız yokken attığımız gol iptal edildi. Bugün de farklı şekilde devam ediyor. Bu durum bizi etkilemeye başladı. Bir çözüm bulmamız lazım" dedi.Delgado ise rakipleri karşısında net fırsatlar bulduklarını, ancak bunları değerlendiremediklerini söyledi.Arjantinli oyuncu, iptal edilen gol konusunda da "Maç sonrası takım rkadaşlarımızla konuştuk. Gol olduğunu düşünüyorduk. Ama hakem faul verdi" dedi.
zaax'in Imzasi

OoOoO Bi Manitam olsa Saçları sarı olsa Fenerbahceli olsa Bir koysam Kartal olsa OoOoO<br />
<br />
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Kasım 04, 2007, 08:30:21 ÖS
UYE BiLGiLERi runjebobo

Asikartal

CINSIYET Cinsiyet:
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Mayıs 14, 2007, 08:17:02 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 14
ILETISIM
« Yanıtla #6 :»

al hakemlerinide si*tir git ulan
« Son Düzenleme: Kasım 04, 2007, 11:03:22 ÖS Gönderen: 1903forza » Logged
Kasım 05, 2007, 01:58:14 ÖÖ
UYE BiLGiLERi bjk_leyla

Asikartal

CINSIYET Cinsiyet: Bayan
NERDEN alanya
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Kasım 01, 2007, 01:07:26 ÖÖ
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 1
ILETISIM
« Yanıtla #7 :»

ya bunlar para yedirmese hakeme nasıl yenmeyi düşünüyorlardı bizi merak ediyorum tabi adam gibi oynamak yetmicekti ya gücü yetmedi beşiktaşımızı yenmeye hakemi satın aldılar şimdi arzumanda aldıgı paraları yesin rahat uyuyabilcekmi acaba ailesinin yüzüne nasıl bakıcak bundan sonra merak ediyorum ama yüzsüz o bakar
Kasım 05, 2007, 09:51:03 ÖS
UYE BiLGiLERi Çarşı_ankara

Asikartal

NERDEN ankara
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Mayıs 13, 2007, 12:24:53 ÖÖ
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 196
ILETISIM
« Yanıtla #8 :»

ne kaDAR FENERLİ VE ANTİ BJK HAKEM VARSA ANNASINI SEVİYİM Kızgın
Çarşı_ankara'in Imzasi

ÇARŞI ANKARA