|
|
 |
« :» |
|
--------------------------------------------------------------------------------
Herkese Nasib olmaz BEŞİKTAŞ'lılık !
İstemekle olunmuyor BEŞİKTAŞlı,ailende belki kimse değildir,evinde beklide hiç yoktur siyah ve beyaza ait bir renk ama YARADAN seni diğerlerinden ayırmış ayrıcalıklı yaratmıştır,yani sen kutsalsındır senden az ama öz vardır.70 milyonluk ülkende 60 milyonu başka takımı tutar.BEŞİKTAŞlı pırlanta,altın gibidir çok değerlidir,zaten her önüne geleni BEŞİKTAŞLI yapmazlar.Öyle güzel bir renge sahipsindirki,senin rengine ötekiler bile hayranlık duyar.Sen SİYAH kadar ASİL-BEYAZ kadarda TEMİZSİNDİR.Ötekiler bile bu renkler içinde yaşarlar asla sarı-lacivert-kırmızı giyemezler yoktur bu renk kazakları takım elbiseleri,hep seni taklit ederler.Senin çoşkunu gıpta ederler,senin maçına gelmek isterler,kendi stadının yolunu bilmezler MABEDİMİZE ayda bir mutlaka gelirler,dilen söylemezler ama kalben senin büyüklüğünü kabul ederler.Derlerki biz farklıyız ama farklılığı sende görürler,seni sportif başarılar,kaçan şampiyonluklar,8-0 lar bağlamaz sen sevinmek için sevmezsin,yıllar önce rizedende 5 yemişsindir ama sonraki maçın *****a olduğu halde 40 bine oynarsın ve BEŞİKTAŞIM SEN ÇOK YAŞA tezahüratı başlar senin gözlerin dolar SEVİYORUM ULAN der kalbin durduramazsın,bu tezahüratı söylerken sadece BEŞİKTAŞLILARIN gözünden akar yaşlar,sevgisini her an taze tutanların sevdasıdır bu.Görmemişin oğlu çeyrek final oynar ertesi gün naftalinli formalar çıkar piyasalara başarıya endeksli oldukları için.Ama senin hergün üzerindedir sen modasındır SİYAH-BEYAZ-ÖLÜM-YAŞAM polarını gururla taşırsın 3-5-8 yersin fark etmez hergün heryerde ÇARŞI swetleri-bereleri gururla taşınır. O kadar güzeldir ki rengin bakmaya kıyamazsın Ölümle Yaşamı ayırırsın Siyahla Beyazı ayıramazsın. Sen başkaları gibi ŞEREFSİZ birinciliklerle değil ŞEREFLİ ikinciliklerle yaşarsın gurur duyarsın.Sen ŞEREF stadına oturup maç seyretmek için gitmezsin AŞKINLA orada o havayı yaşamaya gidersin,sahada sende oynarsın,hocanın yanında sende varsındır.Sen ayrıcalıklı yaratıldığın için kültürlüsündür,sporu özellikle futbolu iyi bilirsin,konuşmayı,susmayı gerekeni gerektiği yerde yapmayı bilirsin.Öyle alışırsınki bu renge doğumgününde,evlilik yıldönümünde istediğin hediye bellidir.çok mutlu eder seni KARTAL YUVASIndan alınan bir polar-atkı-sweetshirt daha önemli bir şey olamazki yaşam tarzın SİYAH-BEYAZ olmuştur senin,sen gururla taşırsın her zaman, galibiyet ertesine saklamazsın.Dış güçlerle yıldırmaya,durdurmaya çalışırlar seni takımına AMİGOLARINA ceza yağar ama sen yılmazsın AMİGON olmasada başında,ağabeylerin olmasada başında sahip çıkarsın ŞEREF STADına oranın her TUĞLASININ KUTSAL olduğunu bilirsin ayrım yapmazsın açık-kapalı-numaralı.İşte BEŞİKTAŞLILIK böyle bir şeydir,temiz ruhlu ASİL kanlıların YIKILMAZ KALESİDİR,anlatılmaz yaşanır derler ya işte SENİ tarif ederler,biz dedikki BEŞİKTAŞLILIK NEDİR BİLİRMİSİN ama bu sevdayı anlatmaya kelimeler KİFAYETSİZ kalır,dilin çözülür,boğazın düğümlenir,kalbin normalden daha hızlı atmaya başlar,ruhuna işlemiştir artık yapacak birşey yok.İşte bu ruhu taşıyan bütün KARTAL yürekliler şu soruyu hergün kendinize sorun ben ne kadar BEŞİKTAŞLIYIM ve bugün BEŞİKTAŞIM için ne yaptım.Beni soruyorsanız bu yazıyı yazdım yazarkende ağladım,ağlarkende ALLAHa şöyle dua ettim ALLAHım sana sonsuz şükürler olsunki beni BEŞİKTAŞLI yarattın ALLAHIM BEŞİKTAŞIMA ZEVAL VERME.NE MUTLU BEŞİKTAŞLIYIM DİYENE.
|