Kullanici Bilgileri
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Eylül 10, 2010, 05:10:13 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ara:     Gelişmiş Arama

Istatistik
41695 Mesaj 6610 Konu Gönderen: 11576 Üye
Son üye: - 3sra -
Ana Sayfa Ana Sayfa Yardım Ara Giriş Yap Kayıt

Su an bu konuyu goruntuleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Kaleyi Korcan koruyabilir  (Okunma Sayısı 83 defa)
Kasım 16, 2009, 09:58:50 ÖÖ
UYE BiLGiLERi delgado_4141

Moderatör

CINSIYET Cinsiyet: Bayan
NERDEN KoCaeLi
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Ocak 27, 2008, 10:23:13 ÖÖ
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 9069
KiSiSEL MESAJ DémiR péRde ßéhßæHTım .. 02*

ILETISIM
« :»

Mustafa Denizli, kaleciler Hakan ve Rüştü'nün Fenerbahçe maçına yetişememesi durumunda kaleyi üçüncü kaleci Korcan'ın koruyacağını söyledi.

Süper Lig'in 13. haftasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdüren Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli, kaleciler Hakan ve Rüştü'nün Fenerbahçe maçına yetişememesi durumunda kaleyi üçüncü kaleci Korcan'ın koruyacağını söyledi.

Denizli bu sabah yapılan antrenmanda basın mensuplarıyla gerçekleştirdiği sohbette, sakatlıkları süren ve bugünkü antrenmanda yer almayan kaleciler Rüştü ve Hakan'la ilgili olarak, "İkisi de bugünkü antremanda yok. Tedavileri sürüyor. Bu iki oyuncumun da gerektiğinde fedekarlık yapacaklarına inanıyorum. Bugün kaleci Korcan ve A2 takımının kalecisi Umut bizimle beraber. Fenerbahçe maçına kadar Rüştü ve Hakan oynayamayacak durumda olursa kaleyi Korcan koruyacak. Hakan'ın problemi eliyle ilgili olduğu için tedavi süreci biraz daha uzun olabilir" dedi.

Mustafa Denizli, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini, milli takım kamplarından dönecek oyuncularının durumuna göre dana net konuşabileceğini söyledi. Tecrübeli teknik adam, bir basın mensubunun "Devre arası tatili öncesinde takımınızı görmek istediğiniz sıralama nedir?" sorusuna ise "Benim için önemli olan puan baremidir. Kafamdan geçen puanı yakaladığım zaman 17. hafta sonunda birinci de olabiliriz, dördüncü de olabiliriz" diye konuştu.

"Beşiktaş son haftalarda çok iyi oynamadan maçları kazanıyor" eleştirileriyle ilgili olarak ise Mustafa Denizli, "Benim için yaklaşım önemli. İnsanların takımımı nasıl gördüğü önemli. Bazı maçlarda çok iyi oynamanıza rağmen istedikleriniz olmaz. Mesela geçen sene kendi evimizde oynadığımız Trabzonspor maçıyla son oynadığımız Trabzonspor maçı bu durumu çok iyi ortaya koyuyor" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş teknik direktörü son olarak milli takım kampından sakatlığı nedeniyle geri dönen Sivok'un topuğundan bir sıkıntı yaşadığını, Batuhan'ın ise yavaş yavaş hazır duruma geldiğini ifade etti.
delgado_4141'in Imzasi

duя σяda!.. кaLp aтışLaяıм γσLuмda яєhвєя, aηća ωaяdı zσявa яapLєя Saqσpa кajмєя          

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: