selam arkadaşlar;
size başımdan geçen bi olayı anlatmak istedim. Konuyu tam olarak nereye açabileceğimi bilemedim... Burda olmasını istedim...
ünv. de okuyorum ve şu an sınavlarım var. Derslerimi en iyi şekilde vermeye çalışırken şunu öğrendim ki sınava çalışsan da sınavda karşınızda duran bir soru yüzünden bütün sınav boyunca diğer soruları cevaplayamıyorsunuz.... ve bu soru yüzünden benim o sınavda kaybettiğim puanlarımı kim bana geri verecek.... Ligde Beşiktaşımızın hakem hataları yüzünden kaybettiği puanların hesabını kimse veremiyor değil miiiii !!! peki benim sınavda kaybettiğim o kadar puanın hesabını da BEŞİKTAŞIMIZ verebilecek mi !!!!! Saolsunlar liverpooldan gidip de 8 gol yiyip gelerek sınavda bi ezikbahçeli hocanın yüzünden alay konusu oluyorsunuz...
size hocamın sınavda sorduğu soruyu aynen yazıyorum :
8.... sekiz.... İngiltere....Lİverpool....Sıfır....Kartal....Rekor.........'dan.......... sonra gelen boşluğa aşağıdakilerden hangisi yazılacaktır ?
A- Ak Kartal B- BJK C- Sekiztaş D - Çarşı Jimnastik Kulubü E- Bilmiyorum
Size soruyorum şimdi arkadaşlar ; BEŞİKTAŞIMIZA olan sevgimiz hiçbir şeyin sevgisiyle ölçülemez... Hepimizinde sevgisi o kadar yücedir , kutsaldır. Biz taraftaralar bu futbolcular yüzünden takımımızla böyle alay geçmelerine izin mi vereceğiz

bu futbolcular yüzünden böyle şeyler yaşamaya mı mahkumuz. en çok koyan da bu ezikbahçelilerin kendilerini unutup da bize karşı böyle şeyler yaşatması... Sınav boyunca sinirimden dolayı hiç bir soruya cevap veremedim... Ve en kötüsü de aynı soruyla iki sınav boyunca karşılaşmam....

Arkadaşlar bi de kendinizi benim yerime koyun ve düşünün bu soruyu siz cevaplıyo olsaydınız , siz nasıl olurdunuz ve tepkilerinizi öğrenmek istiyorum....
( bu soru ne alaka derseniz hocam sınavda genel kültür sorusu sorcağını söylemişti bi de ek puan verebilmek için o bölümde sorduğu soru )
Lütfen şu futbolcuların artık aklını başına getirtecek bi şey olsun ben takımımla böyle alay geçilmesini içime sindiremiyorum.... Çok zoruma gidiyor.
Bİ de size şunu sormak istiyorum.
Ben bi tişört yaptırıp bir sene boyunca bu hocanın dersinde o tişörtü giymeyi düşünüyorum sizce ezikbahçeyi en rezil edecek şekilde yazı,resim... vb.. buna göre görüşlerinizi bildirir misiniz ?? Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyiniz.