Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş YapInter'in 'Matrix' lakaplı savunma oyuncusu Marco Materazzi La Gazzetta dello Sport'a yaptığı açıklamada Real Madrid'in Brezilyalı orta saha oyuncusu Emerson'a geçen sene yaptığı açıklamalar sebebiyle ateş püskürdü.
"Geçen sezon Zlatan Ibrahimovic ve Patrick Vieira'yı Juventus'tan ayrılıp bize geldikleri için suçladı, şimdi aynısını kendisi yapmayı planlıyor. Emerson'u Inter'de görmek istemiyorum. Bu tarz bir tutumu tasvip etmem, en azından Juventus'a dönsün."
Inter'in 'Matrix' lakaplı savunma oyuncusu Marco Materazzi La Gazzetta dello Sport'a yaptığı açıklamada Real Madrid'in Brezilyalı orta saha oyuncusu Emerson'a geçen sene yaptığı açıklamalar sebebiyle ateş püskürdü.
Emerson geçen sene yaptığı bir açıklamada "Zlatan Ibrahimovic ve Patrick Vieira Juventus'a ihanet etmiştir. Ben de takımdan ayrıldım ama İtalya'da kalmayı asla düşünmedim. İtalya'da kalacak olsam Juventus'tan ayrılmazdım" demişti.
Inter teknik direktörü Roberto Mancini ve Brezilyalı yıldız golcü Adriano basına yaptıkları açıklamalarda Emerson'un çok iyi bir oyuncu olduğunu söyleyince Brezilyalı oyuncunun Inter'e gelebileceği konuşulmaya başlanmıştı.