Kullanici Bilgileri
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Eylül 08, 2010, 06:54:54 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ara:     Gelişmiş Arama

Istatistik
41695 Mesaj 6610 Konu Gönderen: 11576 Üye
Son üye: - 3sra -
Ana Sayfa Ana Sayfa Yardım Ara Giriş Yap Kayıt

Su an bu konuyu goruntuleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Maxi Rodriguez: "İspanya Dünya Kupası'nın favorilerinden"  (Okunma Sayısı 85 defa)
Kasım 14, 2009, 06:29:32 ÖS
UYE BiLGiLERi Zynp_G

Moderatör

CINSIYET Cinsiyet: Bayan
NERDEN İzmir
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Mart 19, 2008, 05:30:19 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 1846
ILETISIM
« :»

Atletico Madrid'in yıldızı Maxi Rodriguez, Arjantin'in bu akşam İspanya ile oynayacağı dostluk karşılaşması öncesi sabırsızlandığını ifade etti.

Arjantin Milli Takımı'nın en büyük kozlarından biri olan Maxi Rodriguez, bu akşam Vicente Calderon'da oynanacak İspanya karşılaşmasını sabırsızlıkla beklediğini belirtirken, rakiplerinin Dünya Kupası'nın favorilerinden biri olduğunu dile getirdi.

Atletico Madrid'in sahasında oynanacak karşılaşma hakkında değişik duygular taşıdığını belirten Rodriguez, El Mundo Deportivo'ya yaptığı açıklamada, "Bu maç benim için gerçekten özel bir maç olacak. Bu akşam Vicente Calderon'da muhtemelen çoğunluğu Atletico Madrid seyircisinin oluşturacağı bir kalabalığın karşısına Arjantin formasıyla çıkacağım. Bu ilginç olacak" şeklinde konuştu.

Maxi Rodriguez, İspanya'nın güçlü bir takım olduğuna da değinerek, "İspanya çok başarılı bir takım ve şüphesiz ki Dünya Kupası'nın en büyük favorilerinden biri onlar. Fakat bizim de en az onlar kadar şanslı olduğumuzu belirtmek istiyorum. Güzel bir maç olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.com
Zynp_G'in Imzasi

Benim özgürlüğe açılmış kanatlarım var
Sonsuzluğa çıkan zamansız kapılarım var
Senin beş para etmez kuralların varsa
Benim inandığım ölümsüz masallarım var
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: