Kullanici Bilgileri
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kasım 22, 2008, 11:07:07 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ara:     Gelişmiş Arama

Istatistik
17306 Mesaj 2210 Konu Gönderen: 4106 Üye
Son üye: kartalercan
Ana Sayfa Ana Sayfa Yardım Ara Giriş Yap Kayıt

Su an bu konuyu goruntuleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Ortalık karıştı  (Okunma Sayısı 92 defa)
Ekim 03, 2008, 05:53:39 ÖS
UYE BiLGiLERi mnsz26

Asikartal

CINSIYET Cinsiyet: Bayan
NERDEN İzmir
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Mart 19, 2008, 05:30:19 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 329
ILETISIM
« :»

4-1´lik mağlubiyet, Beşiktaş´ta şok etkisi yarattı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam istifa sinyali verdi, Başkan´ın yanıtı ilginçti: Düşüneceğiz...

Sinirler gerildi

Beşiktaş'ta Metalist Kharkiv karşısında yaşanan 4-1’lik hezimet, taşları yerinden oynattı. Yapılan tüm transferlere ve ödenen yüksek bonservis bedellerine rağmen Avrupa’ya erken veda eden Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın koltuğu sallanıyor. Ukrayna’daki karşılaşma sonrasında oldukça sinirli olduğu gözlenen Başkan Yıldırım Demirören, basın mensuplarına konuşmadı ancak Ertuğrul Sağlam ile ilginç bir diyalog kurdukları öğrenildi.

Sağlam: Bırakabilirim

90 Dakikanın bitiminden sonra Başkan Yıldırım Demirören’le görüşen Ertuğrul Sağlam’ın, tıpkı 8-0’lık Liverpool maçının ardından olduğu gibi istifa etmeye hazır olduğunu dile getirdiği belirtildi. Sağlam’ın, “Bu yenilginin sorumluluğunu üzerime alıyorum. Bu takımı ben kurdum ve herşeyine kefilim. Ortada bir başarısızlık varsa, en büyük pay benimdir. İstifa etmem gerekiyorsa, ederim” dediği kaydedildi.

Başkan: Görüşürüz...

Geçen sezon, “Ertuğrul Sağlam’la birlikte gideriz” diyen Demirören’in oldukça sinirli olduğu ve Sağlam’a ilginç bir yanıt verdiği öğrenildi. Başkan, “İstifa tek taraflı bir müessesedir. Eğer görevi bırakacaksanız, İstanbul’a döndüğümüzde konuyu masaya yatırır, yönetim kuruluyla paylaşırız” yanıtını verip, Sağlam’la yolları ayıracaklarının sinyalini verdi. Yöneticiler de, sergilenen futbola büyük tepki gösterdi.

Yönetim de isyanda

Yönetici Şeref Yalçın, “Gökhan Zan antrenmanlara çıkmıyor ama maçlar olunca kadroya alınıyor. Takımda formanın adaletli bir şekilde dağıtıldığına inanmıyorum. Teknik direktör Sağlam’ın ya çalıştırma konusunda sorunları var ya da takımın yükünü çekemiyor... Ertuğrul Sağlam’ın kendini toparlaması gerek. Kendisinden geniş çaplı bir rapor isteyeceğiz. Beşiktaş yönetimi olarak her kötü durumun altından çıkabilecek güçteyiz” diyerek isyan etti.

‘Ayağa kalkacağız’

Maçın ardından kısa bir açıklama yapan Ertuğrul Sağlam, geleceğe dair mesajlar yolladı, taraftarların moralini yükseltmeye çalıştı. “Şimdi bu yenilginin ardından herkes bir şey söyleyecek, yorum yapacak. Ama biz bunlara çok takılmadan işimize bakmak zorundayız” diyen Sağlam, “Hızlı bir şekilde ayağa kalkmalı ve önümüze bakmalıyız” ifadelerini kullandı. Avrupa’ya sürpriz bir şekilde vedadan olumsuz etkilenmemeleri için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekleyen Beşiktaş Teknik Direktörü Sağlam şunları söyledi: “Çok kötü oynadık, kötü goller yedik. Bu gollerin sık rastlanan goller olmadığı da bir gerçek. Gereken muhasebeyi yapacağız. Eski kimliğimize tekrar bürünmek zorundayız. Tutunacağımız iki hedef var; lig ve kupa. Bu elenişin o alanlara da yansımaması için hepbirlikte mücadelemizi vereceğiz.”
Ekim 03, 2008, 05:56:23 ÖS
UYE BiLGiLERi delgado_4141

Asikartal

NERDEN KoCaeLi
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Ocak 27, 2008, 05:23:13 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 3372
KiSiSEL MESAJ ....

ILETISIM
« Yanıtla #1 :»

Haırr hocam haırr istifa falan diil haır hocam !!!
delgado_4141'in Imzasi

duя σяda!.. кaLp aтışLaяıм γσLuмda яєhвєя, aηća ωaяdı zσявa яapLєя Saqσpa кajмєя          

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Ekim 03, 2008, 06:20:50 ÖS
UYE BiLGiLERi gökçe hilal

Asikartal

NERDEN erzurum
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Ocak 30, 2008, 11:01:54 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 2970
ILETISIM
« Yanıtla #2 :»

hayır yaa ne istifası offff Kızgın Ağlayan
Ekim 03, 2008, 11:04:47 ÖS
UYE BiLGiLERi anti fener

Asikartal

NERDEN istanbul
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Ağustos 23, 2008, 12:52:47 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 116
KiSiSEL MESAJ ölümüne beşiktaş

ILETISIM
« Yanıtla #3 :»

yalan olsun yalvarırım yalan olsun Ağlayan inş türk basını demiştir biliyoruz çünkü onların yalanlarını hiç birşey için yalan olsun die dua etmemiştim Ağlayan
anti fener'in Imzasi

<<ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ >>
Ekim 05, 2008, 12:16:03 ÖS
UYE BiLGiLERi kartal35

Asikartal

CINSIYET Cinsiyet: Bay
NERDEN izmir
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Eylül 19, 2008, 12:35:54 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 38
ILETISIM
« Yanıtla #4 :»

hepsi yalan haber...!!! bizi karıştırmaya çalışıyolar başarılı da oluyolar kimsenin bi yere gittiği yok..!! akılları sıra bizi karıştırmak hani hıcamızla tello kapışmıştı ve buna benzer bi sürü kolpa haber... kolpa basın düşüremiceksin bizi tuzağına
kartal35'in Imzasi

iLk çığLığım son nefesim tek aşkım Beşiktaşım . . .
Ekim 05, 2008, 05:53:43 ÖS
UYE BiLGiLERi orpe

Asikartal

CINSIYET Cinsiyet: Bay
NERDEN istanbul
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Mayıs 04, 2008, 09:52:21 ÖÖ
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 20
ILETISIM
« Yanıtla #5 :»

istifası çözüm olamaz gitmesi gerekenler belli s.e y.d başka alternetifi yok
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır