Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş YapPortekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Manchester United'ın 2006/07'de elde ettiği Premier League şampiyonluğunda kilit isimdi. Eski ve yeni yıldızlara rağmen takımda değişmeyen tek gerçek var; Cristiano Ronaldo'nun hala bu kadronun en değerli oyuncusu olması.
Bavulunu topluyordu ama Sir Alex Ferguson'un bir sözü kararını değiştirmeye yetti.
2006 Dünya Kupası Çeyrek Finali'nde İngiltere-Portekiz maçı sırasında yaptığı hareketle Manchester United'dan da takım arkadaşı Wayne Rooney'nin oyundan ihraç edilmesine sebep olan ve tehdit edildiğini öne sürerek Real Madrid veya Barcelona'ya gitmek istediğini ifade eden Portekizli süper orta saha oyuncusu Cristiano Ronaldo, Sir Alex Ferguson'un tek sözüyle kaldığı Old Trafford'da takımına 2006/07 Sezonu'nda Premier League şampiyonluğunu getiren kilit oyuncu oldu. Hem de bu yolda kendisine en çok katkı sağlayan isim Wayne Ronney'ydi.
Bu yaz takıma yeni yıldızlar geldi; Owen Hargreaves, Nani ve Anderson. Arjantinli Carlos Tevez de bir aksilik olmazsa Old Trafford'a gelecek. Tüm bu eski ve yeni yıldızlara rağmen takımda değişmeyen tek şey var; Cristiano Ronaldo hala bu kadronun en değerli oyuncusu.
Yıldız oyuncunun takım arkadaşı Wes Brown yeni sezon ve Ronaldo için "Kendisi çok formda ve geçen sezon yaptıklarının daha da iyisini yapmak istiyor. O hep daha iyisini vermeye çalışan bir karaktere sahip. Çok genç bir oyuncu ama sezon öncesi hazırlıkları da ne kadar istekli olduğunu gösterdi" sözlerini kullanıyor.
Yeni sezon için yorum yapan Sir Alex Ferguson ise "Arsenal'in Thierry Henry'nin yokluğunu çok arayacağını sanmıyorum. O Arsenal'deki zamanını doldurmuştu ve eminim ki Arsene Wenger de bunu biliyordu. Liverpool yıldız kategorisinde birçok oyuncu aldı ve hepsi doğru isimler gibi gözüküyor. Fernando Torres çok cesur bir atlet. İddia edilenin aksine ben Chelsea'nin de kadrosunu güçlendirdiğine inanıyorum. Premier League gene tadına doyulmaz maçlara sahne olacak" dedi.