Kullanici Bilgileri
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Kasım 23, 2008, 11:02:40 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ara:     Gelişmiş Arama

Istatistik
17306 Mesaj 2210 Konu Gönderen: 4108 Üye
Son üye: bjk_hakan
Ana Sayfa Ana Sayfa Yardım Ara Giriş Yap Kayıt

Su an bu konuyu goruntuleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: “Şampiyonluk İçin Oynayacağız”  (Okunma Sayısı 46 defa)
Nisan 09, 2008, 07:14:39 ÖS
UYE BiLGiLERi aSiKaRTaLLaR

çǿκ کε√díκ طę ∂ط í .. ﱢﱟﱞﱡ۩ﱞﱟﱢَ
Yönetici

CINSIYET Cinsiyet: Bayan
NERDEN İstanbul / Yer6
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Mayıs 12, 2007, 10:45:06 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 1873
KiSiSEL MESAJ ۪۪۫۫Raptiye Rap Rap..

ILETISIM
« :»

Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımı Antrenörü Aziz Akkaya, play-off’lar öncesinde internet sitemize açıklamalar yaptı. Akkaya bütün baskılara rağmen şampiyon olacaklarını söyledi.

Mersin Büyükşehir Belediye’nin güçlü bir takım olduğunu belirten Aziz Akkaya, “İlk maç bizim için çok önemli. Eğer bu karşılaşmayı kazanırsak büyük bir moral elde edeceğiz ve rahatlayacağız. Bu ikinci maça da yansıyacak. Akatlar’da alacağımız galibiyetle birlikte çok büyük bir ihtimalle bu seriden galip ayrılan taraf olacağız” diye konuştu. Taraftar desteğinin çok önemli olduğunun altını çizen Akkaya, “Taraftarlarımızı Akatlar Cola Turka Arena’da bizleri desteklemeye bekliyoruz. Beşiktaş bu ligin en büyük takımı, Şampiyonluk yolundayız ve kupayı onlarla birlikte kaldırmak istiyoruz. Kulübümüz’ün başarılarının arkasındaki en büyük etkenlerden bir tanesi taraftarımızdır” dedi.

Mersin maçı öncesinde dikkatleri çeken başka noktalar olduğunu da vurgulayan tecrübeli teknik adam hakemler konusunda bu sezon çok canlarının yandığını belirterek, “Oyuncularımızı diskalifiye eden hakemi kupa maçını yönetirken de görüyoruz. Muhtemelen gözden kaçan bir durumla karşılaştık. Normalde basketbol maçlarına A ve B klasmanından birer hakem atanır ancak sezon içinde bize tayin edilen hakemlerin ikisinin de B klasmanından geldiğine şahit olduk” diye konuştu.

Takımımız, 1-1 başlayacak seride 3'e ulaşırsa bir üst tura yükselecek. İlk maç 12 Nisan Cumartesi günü saat 16.00'da Akatlar BJK Cola Turka Arena'da oynanacak. İkinci karşılaşma ise 16 Nisan Çarşamba günü Mersin'de yapılacak. Şayet gerekirse üçüncü maç 19 Nisan Cumartesi günü Akatlar BJK Cola Turka Arena'da oynanacak.
aSiKaRTaLLaR'in Imzasi

Rap benim için pırlantadan akçe..Sago kastırrrr..Kolo kastırrrr.. Mira kastırrrr..

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Nisan 09, 2008, 07:15:46 ÖS
UYE BiLGiLERi gökçe hilal

Asikartal

NERDEN erzurum
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Ocak 30, 2008, 11:01:54 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 2969
ILETISIM
« Yanıtla #1 :»

ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarına inanıyorum ve turu geçeceğimizede canı gönülden inanıyorum güzel bir açıklama yapmış burcu sağol
Nisan 09, 2008, 11:11:40 ÖS
UYE BiLGiLERi delgado_4141

Asikartal

NERDEN KoCaeLi
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Ocak 27, 2008, 05:23:13 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 3371
KiSiSEL MESAJ ....

ILETISIM
« Yanıtla #2 :»

aynen bende hillcim bende innaıyorum... turu geçeriz inş.. saol kanka bildirdiğin.. için...   Göz kırpan
delgado_4141'in Imzasi

duя σяda!.. кaLp aтışLaяıм γσLuмda яєhвєя, aηća ωaяdı zσявa яapLєя Saqσpa кajмєя          

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: