Kullanici Bilgileri
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Temmuz 05, 2008, 12:27:34 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ara:     Gelişmiş Arama

Istatistik
12739 Mesaj 1811 Konu Gönderen: 2639 Üye
Son üye: 13caglar
Ana Sayfa Ana Sayfa Yardım Ara Giriş Yap Kayıt

Su an bu konuyu goruntuleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Spor Yazarları Ne Dedi?  (Okunma Sayısı 69 defa)
Eylül 30, 2007, 12:58:50 ÖS
UYE BiLGiLERi 1903forza

!!Beşiktaş Ulan!!
Administrator

CINSIYET Cinsiyet: Bay
NERDEN Istanbul
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Mayıs 12, 2007, 08:04:16 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 658
ILETISIM
« :»

Olaylardan dolayı seyirci yoktu. “Yumruğumuzu vurursak ne MHK kalır, ne de Federasyon” diyen cezalı Beşiktaş Başkanı Demirören ve yöneticileri de yoktu. Mel’un bir hastalığa yakalanan Canaydın da yoktu, futbol da yoktu. İki takım da oyunu maksimum elli metrede oynadı. Yaratıcılıktan uzaktı, yalnız Galatasaray biraz daha farklıydı.
Çünkü onlar ilk toplara bastılar, Beşiktaşlılar bekleme futbolu oynadılar. Stoperler Gökhan ve İbrahim’in geriye yaslanması, takımı orta sahaya çıkarmaması Siyah-Beyazlılar’ı eski günlerdeki gibi gösterdi.
3. bölgede Nobre ile Bobo çaresizce bekledi. Ve maalesef kötü maçın sonucunu yine hakem kararları belirledi. Galatasaray, ilk golünü auta çıkan topun korner olmasıyla kazandı. Gerçi o pozisyonda kaleci Hakan topu tutmalı veya uzağa vurmalıydı, ama karar hatalıydı. Penaltı ise yüzde 100 yanlıştı, Toraman topu Arda’nın önünden kapmıştı. Kalli’nin kumarına rağmen Galatasaray kazandı.

Hakan Can

Dereli'ye ne demeli? - Metin Tükenmez

Türk futbol tarihinin seyircisiz oynanan ilk derbisinin en güzel yanı her iki takımın da, başkan Özhan Canaydın’a geçmiş olsun dileklerini, birer pankart aracılığıyla ileten insanca davranışlarıydı. Ben de, futbolumuzun her zaman ihtiyacı olacak beyefendi başkana acil şifalar dilerim. Derbinin güzelliklerinden başladım öylece devam edeyim.
Beşiktaş’ın oynadığı futbola baktığımızda Tello’nun attığı gol kadar bir güzelliğin ortaya çıkacağını düşünmüyordum. Ama orta alanda kısır, savunmada tedirgin oynayan Beşiktaş, Serdar Özkan çabukluk ve kıvraklığı ile çok güzel bir atak geliştirdi, bu atağın sonuna Tello’nun müthiş vuruş tekniğinin eklenmesi nefis bir görüntü çıkarttı ortaya.
Orta alan boğuşmasının içerisinde Linderoth’un tertemiz futbolunu izledik. Galatasaray’ı ataklara çıkartan basit ama etkili paslar, top Beşiktaş’a geçtiği zaman ise rakibi karşılayan, top çalan bir modern oyun anlayışı... Beşiktaş’ın ön liberoda görevli Koray Avcı-Serdar Kurtuluş ikilisinden daha iyi oynadığını rahatlıkla söyleyebilirim.
Disiplin ve konsantrasyona yönelik davranışların takım ruhunu bozacağına ilişkin bir nedenle kadro dışı kalan Lincoln ve Hakan Şükür’ün görev yapmadığı derbide Galatasaray’ın beş genç oyuncuyla sahaya çıkması da maçın güzel yanıydı.
Ertuğrul Sağlam, Diatta’dan sağ bek olmayacağını maçtan önce görmeliydi. Böylece bir oyuncu değişikliği hakkını daha sağlıklı kullanabilirdi. Beşiktaş’ın yediği ilk golde top Arda’dan çıkmıştı. Ama Selçuk Dereli köşe vuruşu kararı verdi ve gol oldu. Bu pozisyonda hakemin hata yapmasına bir şey demiyorum, ama kendisi çok daha yakınken pozisyona 50 metre uzaktaki yardımcısından yardım istemesi daha büyük hatadır. Penaltı pozisyonunda ise İbrahim Toraman’ın hareketi topa ve temizdi. Ama Arda’nın duvar pasında Beşiktaş tandeminin ağır kaldığının altını da çizmeliyim.

Dereli çomak sokunca...   -  Yemen Ekşioğlu

Maçtan önce Beşiktaşlılar avuçlarını okşuyordu, Lincoln ve Hakan Şükür yok diye... Tamam da sende ne vardı? Sadece koşuyorsun, mücadele ediyorsun, ustan yok, golcülerin yalnızları oynuyor... Korkunun ecele faydası yoktu. Sen sahaya 8 tane defans oyuncusunu sürüp, golcülerini yalnız bırakırsan olacağı bu... Bir takımın defansıyla orta saha ve forveti arasında bu kadar boşluk olursa, kazanman mucizelere bağlı... Beşiktaş’ın kanatları en önemli bölgesi. Öyle ise orayla oynamayacaksın. Sağ tarafta çok farklı özellikteki Diatta-Serdar Özkan ikilisi, maçın kilit bölgesiydi. 45. dakikada hoca bunu gördü, ancak dedik ya, top forvete gittiğinde duvara çarpmış gibi geri geliyordu. Güzelliklerle dolu bir başlangıç vardı.
Özhan Başkan’a geçmiş olsun pankartı, Rüştü’nün Hakan Şükür ve Sabri’yle selamlaşması, Sağlam’ın Kalli’yle hasret gidermesi... Her şey dostça başlamıştı, dostça da bitecekti, ama Selçuk Dereli çomağını soktu. Olmayan bir korner, gelen topta da Hakan’ın hatası ardından yine Arda’nın aldatması, verilen penaltı zaten tatsız, tuzsuz, zevksiz giden maçta Galatasaray’ın ekmeğine yağ sürmüştü.
Böyle maçlara hakemin yorum hatası yanında takdir hakkını da fazlasıyla Galatasaray lehine kullanması skorun bu şekilde tescilinin en önemli faktörüydü.
Aslında dün çok güzel başlamıştı. PAF takımı, Florya’da 4 gol atmış, yıldız takım 16-0 gibi farklı bir skorla kazanmış, A Genç takımı Küçükköy’ü 6-1 yenmiş, akşama da herkesin beklentisi en azından alınacak bir puandı. Sessiz gece diyorum, ama Sami Yen’de dün bir 500’e yakın insan vardı. Bin 499 demiyorum, bin 500... Bunun neresi seyircisiz maç...

« Son Düzenleme: Eylül 30, 2007, 01:01:39 ÖS Gönderen: 1903forza » Logged
1903forza'in Imzasi

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
dünyanın ninnisi olmuş sirenler, ya RAB bizi özler
Şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin, solar hayat resmin
umut nerdesin, yine gittin, nerelere gittin ben seni göremeden?
Eylül 30, 2007, 02:47:26 ÖS
UYE BiLGiLERi aSiKaRTaLLaR

B-Key - Burcu
Yönetici

CINSIYET Cinsiyet: Bayan
NERDEN İstanbul / Yer6
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Mayıs 12, 2007, 10:45:06 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 1258
KiSiSEL MESAJ ۪۪۫۫Raptiye Rap Rap..

ILETISIM
« Yanıtla #1 :»

Kızgın
aSiKaRTaLLaR'in Imzasi

Rap benim için pırlantadan akçe..Sago kastırrrr..Kolo kastırrrr.. Mira kastırrrr..

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Eylül 30, 2007, 04:25:11 ÖS
UYE BiLGiLERi anacoda

Asikartal

NERDEN MALtepe
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Eylül 15, 2007, 11:41:57 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 37
ILETISIM
« Yanıtla #2 :»

Dereli a****ı Trübünler sevsin
« Son Düzenleme: Eylül 30, 2007, 07:58:49 ÖS Gönderen: 1903forza » Logged
Eylül 30, 2007, 11:47:51 ÖS
UYE BiLGiLERi s7elven

Asikartal

NERDEN Lanet oLasıca bursa :@
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Mayıs 12, 2007, 10:18:11 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 632
KiSiSEL MESAJ Görevi Bıraktım ArkadasLar DuyruLur !!!

ILETISIM
« Yanıtla #3 :»

diyecek bişiy  yok abi böle hakemler oldugu sürece biz daha cok puan ve puanlar kaybederiz  Kızgın
s7elven'in Imzasi

aLkoL KötüLükLerin Anasıdır
Ana Gibi Yar oLmaz...
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: