Kullanici Bilgileri
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ekim 11, 2008, 07:18:52 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ara:     Gelişmiş Arama

Istatistik
16031 Mesaj 2034 Konu Gönderen: 3716 Üye
Son üye: arkın
Ana Sayfa Ana Sayfa Yardım Ara Giriş Yap Kayıt

Su an bu konuyu goruntuleyenler
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Süreyya bitti mi?  (Okunma Sayısı 65 defa)
Haziran 20, 2007, 09:54:42 ÖÖ
UYE BiLGiLERi york.cfc

Artem
Yönetici

CINSIYET Cinsiyet: Bay
NERDEN RUSSIAN
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Mayıs 14, 2007, 09:43:35 ÖÖ
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 595
KiSiSEL MESAJ hayatta hep yanlizssiniz unutmayin

ILETISIM
« :»

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Atletizm otoriteleri, Dünya Şampiyonası'na katılamayacağı açıklanan milli sporcu Süreyya Ayhan'ın kariyerinin sonuna yaklaştığı ve artık eski formunu yakalamayacağı görüşünde birleşti...

Ayhan bitti mi!
Türk atletizminin dünya çapındaki yıldızı Süreyya Ayhan, başarılarla dolu kariyerini kendi elleriyle yok etme yolunda koşar adım ilerliyor. Teşkilatla kavgası, Federasyonla sürtüşmesi derken kendisine hedef olarak koyduğu Dünya Atletizm Şampiyonası'nda da sakatlığı nedeniyle koşamayacak olması akıllara "Süreyya artık bitti mi?" sorusunu getiriyor.
Federasyon Başkanı Mehmet Terzi, Ayhan'ın problemini amatörce hazırlanan kamp programlarına bağlarken, atletizm otoriteleri ise yaşadığı son sakatlığın ardından kolay kolay eski günlerine dönemeyeceği ve spor yaşantısını noktalamak üzere olduğu görüşünde birleşti.

MEHMET TERZİ (Atletizm Fed. Başkanı)
"Süreyya Ayhan'ın hazırlık dönemiyle ilgili müzmin bir sorun yaşandığını düşünüyorum. Çok uzun yıllar koşmadı. 2006'da Avrupa Şampiyonası'na da hazırlanamadılar. Olimpiyat öncesinde de aynı şey oldu. Biz federasyon olarak koşmasını istiyorduk, yaptıkları programlara da destek verdik. ABD'deki hazırlıkların iyi geçtiği söylenmişti. Ancak ağır antrenmanlara geçişte bunların olduğunu söylüyorlar. Biz halen raporları bekliyoruz. 29 yaşındaki bir atletin ne olursa olsun belirli dereceleri hâlâ koşabileceğini düşünüyorum."

CÜNEYT KORYÜREK (Spor Yazarı-Atletizm Otoritesi)
"Süreyya Ayhan'ın bitip, bitmediği kendisine bağlı. Kendisi hakkında yapılan tüm tahminler havadaydı. 3.5 yıldır bu büyük kabiliyet koşmuyor. Herkese kızgın ve herkesle kavgalı. Sadece kendi bildiğini ve inandığını yapıyor. Bir gerçek var ki, geçen 3.5 yıl içinde Yücel Kop ve Süreyya Ayhan, muhteşem bir hazineyi yiyip bitirdiler. Hikayenin aslı, bu iki kişinin konuşmasına bağlı. Konuşurlarsa öğreniriz, konuşmazlarla kötü bir efsane olarak tarihte kalırlar.

FİKRET ÇETİNKAYA (Atletizm Fed. eski Başkanı)
"Süreyya'nın kimse nerede ne yaptığını bilmiyor. Aldığı cezadan sonra çıkıp en azından bir yarış koşması lazımdı. Herkesle kavga halindeler ve kimseyle diyalogları yok. Türkiye'den önce kendisine yazık ediyor. Bu tavırları devam ettiği sürece spor yaşantısı kısa sürede biter. Bu saatten sonra eski formunu yakalaması çok zor. Kimsenin bilmediği bir takım problemler var. Ermeydanı pisttir. Koşmadığı sürece o haksızdır diye düşünüyorum."

Kayıp aranıyor!
Süreyya Ayhan için federasyon 'arama emri' çıkardı! Başkan Mehmet Terzi imzasıyla Ayhan'ın avukatı Osman Buldan'a gönderilen resmi yazıda, milli atletin Almanya'daki kamp yeri ve iletişim bilgilerinin 21 Haziran'a kadar federasyona ulaştırılmaması halinde gerekli işlemlerin yapılacağını bildirildi.

york.cfc'in Imzasi

oooOOOooo bir manitam olsa
saclari sari olsa
fenerbahceli olsa
bir koysam kartal olsa

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Haziran 27, 2007, 05:44:56 ÖS
UYE BiLGiLERi dyg_kartalpenCHEsi

Asikartal

CINSIYET Cinsiyet:
KAYIT TARIHI Kayit tarihi Mayıs 14, 2007, 01:30:55 ÖS
MESAJ SAYISI Mesaj Sayısı: 13
ILETISIM
« Yanıtla #1 :»

süreyya bu zamandan sonra başarılı olamaz ! doping testine girmiyor ve  olimpiyatlara girmiyor!  sadece paralı koşulara giriyor! bence artık süreyya tarihe karıştı!  Sustum
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: